17 / 04 / 2024

Albaraka Türk sertifika satış

Albaraka Türk sertifika satış

Albaraka Türk’ün 325 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı 450 milyon TL olarak yapıldı.

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

Geliştirdiği çevreci ve yüksek kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcılardan sık sık ilgi gören Helmann, Albaraka Türk iş birliğiyle gayrimenkul yatırım fonu (GYF) kurduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Albaraka Türk’ten, avantajlı oranlarla konut kredisi fırsatı!

Ev almak isteyenlerin yüzünü güldüren Albaraka Türk konut finansmanında yüzde 1,69 ile başlayan kâr oranları ile finansman imkânı sağlıyor.

Albaraka Türk varlık kiralama şirketi kurdu!

Albaraka Türk, kurduğu varlık kiralama şirketiyle kira sertifikası alanındaki hedeflerini büyütüyor.

Albaraka Türk 2020'de 13 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Albaraka Türk, 63 adet kira sertifikası ihracı ve yaklaşık 13 milyar TL ihraç hacmi ile 2020 yılında da katılım bankacılığı sektöründe en fazla kira sertifikası ihraç eden banka oldu. 

Albaraka Türk'ten koronavirüse karşı destek paketi!

Albaraka Türk, koronavirüs salgını nedeni ile toplumsal mücadeleye ve ekonomiye katkı sağlamak üzere "destek paketi" açıkladı.

Albaraka Türk, 2019'da en çok kira sertifikası ihraç eden özel banka oldu! 

Albaraka Türk, 2019'da katılım bankaları arasında en çok kira sertifikası ihraç eden ikinci banka, özel sektör bankaları arasında ise ilk banka oldu...

Albaraka Türk'ten 600 milyon TL'lik kira sertifikası halka arzı!

Albaraka Türk Katılım Bankası kira sertifikası halka arzını 600 milyon TL olarak tamamladı. 450 milyon TL olarak planlanan kira sertifikası işlemi, gelen yoğun talep nedeniyle 600 milyon TL oldu.

Albaraka Türk'ten 600 milyon TL’lik kira sertifikası!

Albaraka Türk Katılım Bankası'nın ortaklarından Bereket Varlık Kiralama Şirketi tarafından yurt içi piyasada kira sertifikası işlemi 600 milyon TL olarak yapıldı…

Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta açtı!

Türkiye'nin katılım bankası olan Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta hizmete açtı.

Albaraka Türk ve DRKEE Danışmanlık'ın satış sözleşmesi fesh edildi!

Albaraka Türk’ün portföyünde yer alan tüm gayrimenkul portföyünü satışa çıkaran DRKEE Consultancy & Danışmanlık ve Albaraka Türk arasında yapılan sözleşme fesh edildi.

Albaraka Türk'ten 500 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Albaraka Türk'ün, 24-25-26 Haziran'da talep toplamasını gerçekleştirdiği ve 350 milyon TL olarak hedeflediği kira sertifikası ihracı, gelen yoğun taleple birlikte 500 milyon TL olarak gerçekleşti...

Albaraka Türk sertifika satış Haberi

Albaraka Türk sertifika satış

Albaraka Türk’ün 325 milyon TL olarak hedeflediği kira sertifikası ihracı 450 milyon TL olarak gerçekleşti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bankadan yapılan açıklamada, Albaraka Türk'ün ikinci kira sertifikası ihracının başarıyla tamamlandığı ifade edildi.

Bankanın iştiraki Bereket Varlık Kiralama Şirketi’nin 4-5-6 Mart'ta yurt içi piyasada gerçekleştirdiği ve 325 milyon TL olarak planlanan kira sertifikası işlemi, yatırımcılardan gelen yoğun talep nedeniyle 450 milyon TL olarak gerçekleşti. Bu, aynı zamanda Albaraka Türk’ün gerçekleştirdiği en yüksek tutarlı kira sertifikası ihracı oldu. 

112 gün vadeli ve halka arz yöntemiyle düzenlenen ihraca bin 124 bireysel yatırımcı katılım sağladı ve ihraç tutarının yüzde 66’sı bireysel yatırımcılara tahsis edildi. İhraca gelen yoğun talep ve yatırımcı ağının tabana yayılmasında, süreçlerin dijitalleştirilmesi ve internet şube üzerinden çok kısa sürede yatırım hesabı...