19 / 04 / 2024

Ankara Eymir Aile Yaşam Merkezi

Ankara Eymir Aile Yaşam Merkezi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi'nin yeni projeleri bu yıl hizmete girecek.

Ankara Oksijen Oran'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Teslimler bir ay sonra!

4AC Gayrimenkul Yatırım tarafından  Ankara Eymir ve Mogan Göllerine yakın konumda yükseliyor. Ankara Oksijen Oran projesinde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor, teslimlerin ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Aile Bakanlığı'ndaki gibi başvuruya gerek yok! Tüm ailelere bu kadar para verilecek, bakın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik devam eden ödemelerin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden de vatandaşları rahatlatacak bir ödeme adımı geldi.

Aile Bakanlığı'ndan sonra onlar da harekete geçti! İhtiyaç sahibi ailelere para verecekler

Aile Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. Belediye, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım ödemesi gerçekleştirecek.

Ankara'da kentsel dönüşüm mağduru aile 17 yıldır tapularını alamadı!

2004 yılında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm çerçevesinde kendilerine tapu sözü verilen Şeremet ailesi, henüz tapularını alamadı.

Kanal Ankara, İmrahor'dan başlayıp Mogan'a uzanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu bölgede Eymir Gölü ile Mogan'ı birbirine bağlayan Ankara'nın en güzel millet bahçelerinden birini kuruyoruz. 35 kilometrelik Kanal Ankara projesiyle şehrimize gerçekten çok farklı bir eser kazandırıyoruz." dedi.

Ankara'daki köpek barınağı millet bahçesi oluyor!

Ankara'daki Mogan ve Eymir göllerinin yer aldığı Gölbaşı ilçesinde Millet Bahçesi projesinin yapılacağı alan belli oldu.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Ankara Gölbaşı'na millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ankara'nın incisi olarak bilinen Eymir Gölü’nün hemen yanında yer alan 700 dönümlük alana Millet Bahçesi yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den imar barışı için danışma merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet veriyor.

Ankara'da imar barışı için danışma merkezleri kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezlerinde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet vermeye başladı.

Sinpaş Marina Ankara güncel daire fiyatları 2018!

Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlanan Oran Marina Ankara Evleri'nde 2018 daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Ankara Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Ankara Eymir Aile Yaşam Merkezi Haberi

Ankara Eymir Aile Yaşam Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle hayata geçirilen Mogan Gölü'nün temizliği projesi  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla hayat bulacak. 


Mogan Gölü'nün temizliği projesi Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise ikinci en büyük iç su temizlik projesi olma özelliği taşıyor. Gölümüz bu proje kapsamında eski temizliğine kavuşacak ve gölün etrafında vatandaşlarımız daha hoşça ve huzurlu vakit geçirecek. Aynı zamanda tıpkı 25 yıl önce olduğu gibi tertemiz Mogan Gölü'nde balık tutulabilecek. 


Gölbaşımızı önceliklerini dikkate alarak hayata geçirilen bir diğer projemiz ise Eymir Aile Yaşam Merkezi Projesi. Gölbaşı'ndaki ailelere sosyal imkanları ile gerçek bir yaşam alanı olarak hizmet verecek olan Eymir Aile Yaşam Merkezi Projesi üç bölümden oluşacak. A Blok'ta kapalı...