24 / 04 / 2024

Ankara sel mağdurları

Ankara sel mağdurları

Çalışmalarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şiddetli sağanak yağışlar sonrası evleri zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Evim Mağdurları Ankara'da!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları Ankara'da İyi Parti, Gelecek Partisi, Zafer Partisi ve Kamu Denetçiliği Kurumu'yla görüştü.

 Evim Mağdurları Ankara'ya gidiyor!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları bugün Ankara'ya gidiyor...

Ankara'daki sel mağdurlarının evleri onarılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şiddetli sağanak yağışlar sonrası evleri zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Konut mağdurları mecliste!

Ev sahibi olmak isterken dert sahibi olan konut mağdurları Ankara'ya giderek seslerini TBMM'de duyurmaya çalıştı...

Konut mağdurları Ankara'ya gidiyor!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran binlerce konut mağduru Ankara’ya gidiyor. Mağdurlar kurulan komisyona destek vermek için Tüm Parti Genel başkanları, Adalet Komisyonu ve Alt Komisyon üyeleri ile görüşecek.

Konut mağdurları İBB önünde eylem yaptı!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 12:00'de Saraçhane'de toplandı.

Konut mağdurları yarın Saraçhane'de toplanıyor!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları yarın saat 12:00'de Saraçhane'de toplanıyor.

Ener Liva mağdurları mücadelelerine devam ediyor!

Kocaeli’de inşaatına başlanan ancak yapımı tamamlanamayan Ener Liva konut projesinin mağdurları, mağduriyetlerinin giderilmesi için proje sahasında bekliyor.

Fikirtepeli dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Fikirtepeli kentsel dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak için ‘Lekeye çivi çak’ kampanyası başlattı. Arsa ve konut sahibi 65 bin mağdur sorunlarının çözülmesini bekliyor.

Ener Liva mağdurlarından suç duyurusu!

Kocaeli’de hayata geçirilen Ener Liva konut projesinin mağdurları, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı ile neler yapabileceklerine dair görüş almak için bir araya geldi.

Nilüfer'de dönüşüm mağdurlarının sorunları çözülecek!

CHP'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarının çözüleceğini açıkladı. 

Kocaeli'de Ener Liva konut projesi mağdurları eylem yaptı!

İflas eden ve tamamlayan Enver Liva projesi mağdurları: ''biz cefa çekerken sizler sefa sürün diye bu projelere para yatırmadık'' dediler. 

Terör mağdurlarının evleri teslim ediliyor!

Diyarbakır Sur, Şırnak Cizre ve Mardin Nusaybin’de büyük bir değişim yaşanıyor. Terör mağdurları için yapılan sosyal olanaklarla dolu konut projeleri birer birer tamamlanarak ailelere teslim ediliyor. 

Ankara sel mağdurları Haberi

Ankara sel mağdurları

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda Ankara'da etkili olan sağanak yağış sonrası zarar gören iş yerleri ve konutlara tadilat desteği sağlayarak yaraları sarmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, iş yeri ve evlerde maddi zarara yol açan sel felaketine hazırlıksız yakalanan Ankaralıların imdadına yetişen Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, sel ve su taşkınlarından etkilenen vatandaşların tadilat taleplerini de geri çevirmiyor.  

BADANA VE BOYADAN KAPI DEĞİŞİMİNE KADAR ÜCRETSİZ TADİLAT

Yağıştan sonra konut ve iş yerlerinin su tahliyesini ve temizliğini yapan Ankara Büyükşehir ekipleri, zarar tespit çalışmalarıyla birlikte tadilat çalışmalarını da hız verdi.

Ankara'da 25 senedir yapılmayan altyapı nedeniyle su taşkınları yaşanırken, evinde maddi zararın meydana geldiğini dile getiren Zekeriya Şenol, Büyükşehir Belediyesinin tadilat, bakım ve onarım desteği sayesinde yaralarını sardıklarını anlattı:

“Sağ...