29 / 03 / 2024

Ant Asya Ümraniye

Ant Asya Ümraniye

Ant Asya Ümraniye iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ant Asya Ümraniye'de konutlar 74 metrekare 1 oda 1 salon ve de 110 metrekare 2 oda 1 salondan meydana geliyor

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özyavaş tarafından kuruldu.

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

Finans Merkezi Ümraniye'yi ihya etti!

İstanbul'da Asya Yakası'nın öne çıkan ilçelerinden biri olan Ümraniye, 1990'lı yıllarda Sinpaş'ın bölgeyi keşfetmesiyle gelişmeye başladı. İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakınlığı ve metro hattı ile gelişimi hızlanan ilçe markalı konutun yeni üssü haline geldi.

ANT Yapı Ümraniye'ye 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ümraniye’ye ilk yatırımlarım 1999 yılında yaptıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ümraniye’de bugüne kadar yaklaşık 600 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 1500 konut yaptık. Yeni projelere de sıcak bakıyoruz” dedi.

Türkiye Finans Genel Müdürlüğü tamamlandı!

Ant Yapı , Ümraniye ’de konumlanan Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürlüğü‘nün “shell & core” inşaat işlerini tamamladı ve işverene teslim etti.

Ant Yapı Ümraniye'deki Antmono projesine başlıyor!

Ant Yapı, İstanbul’un yeni yaşam merkezi Ümraniye’de, Hacegan hatıra ormanının yanı başında tek bloktan oluşan Antmono projesine başlıyor. Antmono, 11 kat ve toplam 87 bağımsız birimden oluşuyor.

Ant Yapı Antmono projesi geliyor!

Ant Yapı 30 milyon dolar değerindeki yeni projesi Antmono için hazırlıklarını sürdürüyor. Antmono projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de yükselecek. Ant Yapı daha önce Ümraniye'de Antasya projesini hayata geçirdi.

Ant Yapı bugüne kadar 4.5 milyar dolarlık proje gerçekleştirdi!

Ant Yapı, Rusya'da her şeye rağmen işlerini büyütüyor. Moskova'da üç yeni projesi var. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2016'da İstanbul'da yaşlı rezidansı ve Ümraniye'de yeni projeye başlayacaklarını söylüyor.

Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi Antasya Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi Antasya Şubesi, Barış Başoğlu Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 10 Aralık'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Küçüksu Caddesi, Antasya Residence'de açıldı.

Ant Yapı, 617 dairelik Antasya Residence'ın teslimlerine başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında konumlanan Antasya Residence projesinde sona gelindi. Örnek dairelerde ve Residence'ın tüm dairelerinde Grohe ürünleri tercih edildi

Antasya Residence Ümraniye'de yaşam başladı!

Ant Yapı’nın İstanbul’un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.

Ant Yapı Antasya Residence’da yaşam başladı!

Ant Yapı’nın TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı. Antasya Residence; 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor.

Ümraniye Antasya Residence'ta teslimler Ekim'de!

Ant Yapı'nın İstanbul Ümraniye inşa ettiği Antasya Residence projesinde teslimlerin ekim ayında yapılması planlanıyor. Proje inşaatında son kat olan 45'inci kata ulaşıldı.

Ant Asya Ümraniye Haberi

Ant Asya Ümraniye

Ümraniye'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yükselen Ant Asya projesi, Ant Yapı projesi olarak inşa ediliyor. Ant Asya Ümraniye iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Ant Asya Ümraniye kapsamında 42 kattan medyana gelen tek kule yer alıyor. Ant Asya Ümraniye Evleri kapsamında 617 konut yer alıyor. 


Ant Asya Ümraniye satılık daire tipleri 74 metrekare 1+1 ve de 110 metrekare 2+1'lerden meydana geliyor. Projede toplam arsa alanı 8 bin metrekare olarak belirlendi. 


Ant Asya Ümraniye fiyat listesi!

1+1 dairelerde 350 bin TL'den, 

2+1 dairelerde 480 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Ant Asya Ümraniye ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Ant Asya Ümraniye ayrıca firma bünyesinde de 36 ay taksitlendirme seçeneği sunuluyor. 


Ant Asya Ümraniye teslim tarihi Ekim 2015 olarak belirlendi. Ant Asya Ümraniye kapsmaında spor merkezi, fitness center,...