29 / 03 / 2024

Ant Plato ne zaman bitecek

Ant Plato ne zaman bitecek

ANT Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. Yurt dışında bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Halkalı'da gerçekleştiriyor.

Villa Plato Siteleri'nde son 2 villa! Teslimler 5 ay sonra! 

Villa Plato Siteleri'nde son satışta son 2 villa kaldı. Peki Villa Plato Siteleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Craft Ant'ta teslimler Aralık'ta! Yeni proje! 

Craft Ant projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. Peki Craft Ant projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeleri!

Ant Yapı Rusya'da bugüne kadar bir çok projeye imza attı. İşte Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeler...

Ant Yapı iş sağlığı ve güvenliğine önem veriyor!

Ant Yapı, bünyesindeki antiye, otel, merkez birimlerinde sürdürdüğü iş sağlığı ve güvenliği faaliyetlerini EQ Dergisi'ne anlattı... 

ANT Yapı Ümraniye'ye 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ümraniye’ye ilk yatırımlarım 1999 yılında yaptıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ümraniye’de bugüne kadar yaklaşık 600 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 1500 konut yaptık. Yeni projelere de sıcak bakıyoruz” dedi.

Ant Yapı her koşulda yatırıma devam etti!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ İnsan ve Yaşam Dergisi'ndeki yazısında geçmişten bugüne Ant Yapı'yı anlattı. İşte Mehmet Okay'ın o yazısı..

Ant Yapı'dan Gayrimenkulde Güç Birliği'ne destek!

Ant Yapı GODER’in başlattığı tarihi fırsata, Anthill, Antasya ve Anteras’la katıldı. 15 Ekim’e kadar devam edecek kampanyada yüzde 0.70 faiz uygulanıyor

Ant Yapı'nın rezidanslarına Endonezyalı yönetici!

Otel yöneticiliği alanında bugüne kadar yer aldığı projelerle adını dünyaya duyuran Endonezyalı Cyril Warsono, Ant Yapı’nın Fraser Place Antasya ve Fraser Place Anthill Istanbul projelerinin yöneticiliğini üstlendi.

Ant Yapı bugüne kadar 4.5 milyar dolarlık proje gerçekleştirdi!

Ant Yapı, Rusya'da her şeye rağmen işlerini büyütüyor. Moskova'da üç yeni projesi var. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2016'da İstanbul'da yaşlı rezidansı ve Ümraniye'de yeni projeye başlayacaklarını söylüyor.

Ant Yapı Londra'da konut üretecek!

Ant Yapı, Rusya'da 4 proje için sözleşme yaparken; Londra'da da konut üretecek. Bugüne kadar toplam 5 milyon metrekare büyüklüğünde inşaat yapan şirket, yurtiçinde de yeni projelerin hazırlığında.

Ant Yapı projelerini bugüne odaklı gerçekleştiriyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, geçmişe bağlı kalmadan bugüne odaklı yaşamak gerektiğini belirterek, Ant Yapı'nın da bu felsefeyle projeler gerçekleştirdiğini söyledi.

Ant Yapı Rusya'da rekor kırdı!

Dünyanın en fazla iş yapan 250 uluslararası müteahhitlik şirketi arasında her yıl Türkiye'yi temsil eden Ant Yapı, iş hacminin yüzde 75'ini gerçekleştirdiği Rusya'da rekor üstüne rekor kırıyor.

Ant Plato ne zaman bitecek Haberi

Ant Plato ne zaman bitecek

ANT Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. Yurt dışında bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Halkalı'da gerçekleştiriyor. 

Toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato, 50 milyon dolar maliyetle inşa ediliyor. Proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Antplato'da 80 m2ve 172 m2 büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister 'home office' olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1.032 m2'ye kadar genişletilebiliyor. 

Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Cold adayı olarak tasarlanan proje elektrikli ve hibrit özel araçların şarj edilebileceği alanlar da sunuyor. Projenin iki yılda teslim edilmesi...