28 / 03 / 2024

antalya 2b rayiç bedelleri

antalya 2b rayiç bedelleri

Antalya'da orman vasfını kaybetmiş arazilerin satışı konusunda rayiç bedelleri yüksek bulan köylüler, Tekirova Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı, daha sonra bir süre şehir içinde yürüdü..

2B milli emlak rayiç bedel sorgulama!

Taşınmaz mallara sahip olan vatandaşların malları için alım satım yaparken rayiç bedel sorgulanıyor. İşte 2B milli emlak rayiç bedel sorgulama işlemleri...

Antalya Döşemealtı'ndaki 2B arazi sorunu mecliste!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki 2-B arazilerinde yaşanan tapu sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay'daki 2B arazilerinin rayiç bedelleri TBMM'de!

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Hatay'daki 2B arazilerinin rayiç bedellerinin belirlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ertem sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından cevaplandırılmasını istedi..

2B arazileri için 6 ay ek süre verildi!

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, çıkan kanunla 2B alanlarında bulunan taşınmazların satışı veya ödeme süresinin 6 ay uzatıldığını söyledi. Köse, “2B arazisi bulunan vatandaşlarımız 6 ay içerisinde başvuru yaparak bu arazileri alabilecek” dedi.

2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazilerinin satışları, 01/05/2010 tarihinden itibaren tespit ve takdir edilen rayiç bedeller üzerinden yapılıyor. İşte, 2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

6831 Sayılı Orman Kanunu’nun 2. Maddesi ‘B’ bendi için kullanılan bir kısaltma olarak bilinen 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

Orman vasfını kaybetmiş hazine araziler 2b arazisi olarak ifade ediliyor. 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. Peki, 2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

2b arazi satış işlemleri için deftarlıklara ya da il müdürlüklerine başvuru yapılıyor. 2b satış işlemlerinde rayiç bedelinin ödenmesi gerekiyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

Kepez Fevzi Çakmak'ta 2B tapuları sahiplerine teslim edildi!

Antalya'nın Kepez İlçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesinde, 2B tapuları hak sahiplerine verilmeye başlandı. Yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlatan, talepleri dinleyen Başkan Hakan Tütüncü, 6 bin 900 hak sahibine tapularını verdi.

Kepez Fevzi Çakmak Mahallesi'nin 2B tapuları dağıtılıyor!

Antalya'nın Kepez ilçesi'ne bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde, 2B tapuları hak sahiplerine verilmeye başlandı. Hakan Tütüncü, 6 yılda 23 bin hak sahibine tapu vererek Kepez'in tapu probleminin çözümünde önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.

Gökbel köyü 2B için ayaklandı!

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi. İşte yaşananlar...

Muğla Gökbel köyü sakinleri 2B arazileri için eylem yaptı!

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi..

Muğla'da 2B rayiç bedelleri eylemi yapıldı!

Ortaca ilçesinde kamuoyunda "2B" olarak bilinen, orman vasfını kaybetmiş hazine arazilerinin rayiç bedelini yüksek bulan vatandaşlar, eylem yaptı. Vatandaşlar, taşıdıkları dövizler ve attıkları sloganlarla, belirlenen rayiç bedellerine tepki gösterdi.

antalya 2b rayiç bedelleri Haberi

antalya 2b rayiç bedelleri

     Kemer ilçesine bağlı Ulupınar, Beycik, Çamyuva ve Kuzdere köyü sakini yaklaşık 500 kişi, 2B olarak bilinen orman vasfını kaybetmiş arazilerin satışı konusunda rayiç bedelleri yüksek olduğunu savunarak, Tekirova Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı. 

     Köylüler adına basın açıklamasını okuyan emekli öğretmen Kemal Yüksel, Antalya'nın tümünde 2B arazilerinin satışıyla ilgili kanayan yarayı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki tüm siyasi partilerde görev yapan milletvekillerine göstermek ve bir çözüm arayışına yönlendirmek üzere toplandıklarını söyledi. 

     Arazilerin kendilerine dedelerinden kalan yadigar topraklar olduğunu öne süren Yüksel, belirlenen rayiç bedeli ödeyemeyeceklerini, bu nedenle rayiç bedellerin düşürülmesini istediklerini kaydetti. 

     Ulupınar köyü muhtarı Sami Ilgaz da adaletli bir fiyat tespiti yapılmasını istediklerini, arazilerin rayiç bedelinin emlak değeri üzerinden belirlenmesi gerektiğini ifade etti. 

     Köylüler,...