16 / 04 / 2024

antalya arap köyü

antalya arap köyü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Arap Turizm Örgütü’nün Antalya’da kurmak istediği Arap Köyü için çalıştıklarını ve New York’a direkt seferlerin başlayacağını müjdeledi.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Kemer'de 93 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kemer ilçesi, Tekirova Mahallesi'nde yer alan tatil köyünü 278 milyon 578 bin 131 TL'ye satıyor...

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Yenitepe Kadıköy'ün afişine sosyal medyadan tepki!

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanı'na kesin koruma kararı!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde bulunan Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Lara kıyı bandına SİT alanı kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya Lara kıyı bandı ‘Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı’ olarak tescil edildi.

Antalya'da her mahalleye köy evi inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019’dan sonra her mahalleye bir köy evi yapacaklarını müjdeledi. 

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Manavgat Çenger Köyü'nde kiralık plaj!

Antalya Manavgat ilçesinin Çenger Köyü'nde bulunan 11 bin 400 metrekarelik bir alana sahip olan plaj için kiralık ilanı verdi...

Antalya’ya 5 yıldızlı devlet hastanesi geliyor!

Antalya'nın Aksu ilçesine devlet hastanesi yapılması için Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazi Sağlık Bakanlığı'na tahsisi gerçekleştirilmişti. Antalya’ya 5 yıldızlı devlet hastanesi inşa edilecek. 

Antalya Güçlüköy Mahalle Konağı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akseki’de inşa edilen Güçlüköy Konağı’nı hizmete açtı. 

Avrasya GYO Antalya Türkler Köyü parseli 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporunu yayınladı..

antalya arap köyü Haberi

antalya arap köyü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Abdullah Sevimçok'un vefatının ardından başkanlık koltuğuna Adlıhan Dere'nin oturduğu Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (AESOB) ziyaret etti. AESOB'un toplantı salonunda Antalyalı esnafla bir araya gelen Çavuşoğlu, Antalya için önemli müjdeler verdi.


YENİ BİR KAPI AÇILIR

Rusya ile yaşanan uçak krizinin turizm ve tarım sektörüne yansımalarını değerlendiren Çavuşoğlu, yaşanan krizin Antalya'yı yeni arayışlar içine itmesinin olumlu etkinlerine değindi. "Bir kapı kapanır, bir kapı açılır" diyen Çavuşoğlu, arayışların hem tarım ürünleri ihracatında hem de turizmde meyvesinin toplandığını anlattı. Turizm ve ihracatta sadece birkaç ülkeye bağlı kalmanın olumsuz etkilerinin görüldüğünü ve bunu tersine çevirme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Çin ve Hindistan'dan Ortadoğu'ya kadar, Kafkasya'dan Orta Asya'daki Türki cumhuriyetlere kadar yeni destinasyonlar arıyoruz" dedi. Çavuşoğlu destinasyon çeşitlendirme çalışmalarındaki...