26 / 04 / 2024

antalya golf klubü

antalya golf klubü

İstanbul'da Ulus Maksimum Evler ve Halkalı Ka Green gibi konut projelerine imza atan Kayı Gayrımenkul, şimdi de Antalya Belek'te, Golf klüplerinin yanı başında inşasına başlanan Ka Golf Belek projesini yatırımcıların ve golf tutkunlarının beğenisine sunuy

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Golf alanlarına yeni tahsisler verilecek!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi turizmci Cahit Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un golf alanlarına yeni tahsisler verileceği açıklamalarını gündeme getirdi.

Antalya'da 10 ayrı kamu taşınmazı tahsis edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya'da 1250 ek yatak kapasitesiyle birlikte Alanya'da 18 delikli golf tesisi ve Belek'te turizm amaçlı spor tesisi yapımının öngörüldüğü 10 ayrı kamu taşınmazını tahsise çıktı.

Trabzon'a golf tesisleri geliyor!

Türkiye Golf Federasyonu tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenecek Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası final serisi 29 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılacak.

Antalya G-20 Zirvesi için kurşun geçirmez villa hazırlanıyor!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

Carya Golf Resort G-20 zirvesi için kurşun gerçirmez villa kullanacak!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Regnum Carya Golf & SPA Resort üst yönetimi görevden alındı!

Antalya Belek’te 15-16 Kasım’da G20 zirvesinin yapılacağı Regnum Carya Golf & SPA Resort’ta genel müdür dahil 8’i üst düzeydeki yönetici, 20 kişinin işine son verildi.

Dünya Golf Şampiyonası'yla Antalya turist toplayacak!

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yaptığı Dünya Amatör Golf Şampiyonası'nın heyecanı bu yıl Antalya'da yaşanacak. Organizasyonla birlikte dünyanın gözü Antalya'ya çevirildi...

Pearl Golf Sitesi'nde 407 bin TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Serik 2. İcra Müdürlüğü, Antalya ili Serik ilçesi Kadriye köyündeki (beldesi) Pearl Golf Sitesi'ndeki villayı 407 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 04 Eylül 2012 Salı günü 16:00-16:10 saatleri arasında yapılacak

Belek'e En İyi Golf Bölgesi ödülü verildi!

Antalya'daki Belek Turizm Bölgesi, ‘En İyi Golf Bölgesi' ödülünü aldı

antalya golf klubü Haberi

antalya golf klubü

Akdeniz'in mavi bayraklı göz alıcı sahillerine yürüme mesafesinde ve büyük golf klüplerinin merkezinde oluşu ile yoğun ilgi gören Ka Golf Belek, farklı tipte ve büyüklükteki 110 villa ve apart daireden oluşuyor. Özellikle başlangıçta projede yer alanlar açısından karlı bir yatırım olarak görülen Ka Golf Belek hem yerli hem de yabancı yatırımcının dikkatini çekiyor.

Ka Golf Belek projesi hem golf turizmi hem de yabancı yatırımcıların ilgisi ile gelişen Belek bölgesinde çevredeki tek "apart ve villa kompleksi" olarak yer alıyor. Ka Golf Belek, kullanım kolaylığı sağlayan mimari tasarımı ve konsepte uygun olarak tasarlanan peyzaj düzenlemesinin yanı sıra, teslim sonrası sunduğu kiralama hizmeti, bahçe bakımı, özel güvenlik, özel peyzaj düzenlemesi gibi hizmetleri ile de farklı bir alternatif sunuyor....