24 / 04 / 2024

Ataşehir Belediye Meclisi

Ataşehir Belediye Meclisi

AK Partili Meclis Üyesi İsmail Levent, vatandaştan gelen mektubu okuyup belediyeye kırmızı kart gösterirken, Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise, “İBB planları çıkarsın, 2 ayda bu sorunu çözeceğim” dedi.

Ataşehir Belediye Meclisi 1 Şubat'ta toplanıyor!

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci maddesi gereğince Ataşehir Belediye Meclisinin 01 Şubat 2016 Pazartesi gününden 05 Şubat 2016 Cuma günü akşamına kadar 5 günlük süre ile Belediye Meclis Toplantısı yapılacak.

Ataşehir Belediye Meclisi 2 Kasım'da toplanıyor!

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci maddesi gereğince Ataşehir Belediye Meclisi'nin 02 Kasım 2015 Pazartesi gününden 06 Kasım 2015 Cuma günü akşamına kadar 5 günlük süre ile Belediye Meclis Toplantısı yapılacak

Ataşehir Belediye Meclisi 7 Eylül'de toplanacak!

Ataşehir Belediye Meclisi'nin 2. Seçim Yılı 2.Dönem 2015 Eylül Ayı Meclis Toplantısı, 7 Eylül'de gerçekleştirilecek. Meclis toplantısı, saat 17.00’de başlayacak. İşte Ataşehir Belediyesi Meclis Gündemi...

Ataşehir Belediye Meclisi bugün toplanacak!

Ataşehir Belediye Meclisi'nin 2. Seçim Yılı 2.Dönem 2015 Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, bugün gerçekleştirecek. Meclis toplantısı, saat 17.00’de başlayacak. İşte Ataşehir Belediyesi Meclis Gündemi...

Ataşehir Belediye Meclisi bugün toplanıyor!

Ataşehir Belediye Meclisi'nin 2. Seçim Yılı 2.Dönem 2015 Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, bugün gerçekleştirecek. Meclis toplantısı, saat 17.00’de başlayacak. İşte Ataşehir Belediyesi Meclis Gündemi...

Ataşehir Belediyesi 2015'te alınacak sözleşmeli personel sayısını görüşüyor!

Ataşehir Belediye Meclisi, 2015 yılında çalıştırılacak sözleşmeli personel adetleri ve ücretlerine ilişkin teklifi görüşüyor. Ataşehir Belediye Meclis Toplantısı dün başladı, Cuma gününe kadar sürecek... Peki gündemde neler var?..

Battal İlgezdi: İmar iskan bloklarında mutlu sona ulaşıldı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı ilk toplantısında çalışmalara ilişkin meclisi bilgilendirdi

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kira ihalesi gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Tanıtım Şube Müdürlüğü'ne ait tanıtım alanlarının gelir getirmesi amacıyla 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılması ihaleye çıkılması tartışmalara neden oldu…

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının IV. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde imar konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısının birinci birleşiminde merkez ilçeler için hazırlanan 1/5 bin ölçekli Nazım İmar Planları görüşüldü.

Ataşehir Belediye Meclisi Haberi

Ataşehir Belediye Meclisi

 Ataşehir Belediye Meclisi son zamanların en hararetli ve gerilimli oturumuna ev sahipliği yaptı. Uzun yıllardır bir türlü çözülemeyen Yeni Çamlıca’daki tapu sorunu meclisteki gündeme damgası vurdu. Kırmızı kartların havada uçuştuğu oturumda, bir vatandaşın tapu sorunu ile yazdığı mektubun okunması ise gerilimi tırmandırdı.

Vatandaşın mektubu ortama buz kestirdi!

Meclis 1. Başkan Vekili Sadi Özata’nın başkanlığında toplanan mecliste gündem maddelerinden çok Yeni Çamlıca’nın tapu sorunu konuşuldu. Gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi İsmail Levent kürsüye çıkarak, Yeni Çamlıca’daki tapu sorunu ile ilgili bir vatandaşın mektubunu okudu. Mektuba atıfta bulunan Levent, Ataşehir Belediyesi’nin bu bölgedeki tapu sorununu çözmek istemediğini iddia etti.


Ataşehir Belediyesi’ne kırmızı kart!

“Belediye istese bu sorunu 6 ayda çözer” diyen Levent, “Yeni Çamlıca ne yazık ki yok sayılıyor. AK Parti grubu...