29 / 03 / 2024

Atatürk havalimanı sahra hastanesi nerede

Atatürk havalimanı sahra hastanesi nerede

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Atatürk Havalimanı'na yapılacağı açıklanan bin yataklı sahra hastanesinin yeri değişti...

Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesine ilişkin araştırma önergesi verildi!

Atatürk Havalimanı'nda yapılan Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesine ilişkin çeşitli hususların araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Atatürk Havalimanı'ndaki salgın hastanesi inşaatında son durum!

Koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen sahra hastanesindeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hastanede tamamlanan kısımlar görüntülendi...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında binaların çoğu tamamlandı!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen sahra hastanesinin büyük bir kısmında sona gelindi. Hastane inşaatının son durumu havadan görüntülendi, birbirinden ayrı inşa edilen binaların birçoğunun tamamlandığı görüldü...

Atatürk Havalimanı'nda yapılan sahra hastanesi inşaatında son durum!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen Yeşilköy Hastanesi'nin, kaba inşaatı bitmek üzere. Hastanenin çevre düzenlenmesinin ve havalandırma tesisatının yapılmaya başlandığı görüntülendi...

Atatürk Havalimanı’nda inşa edilen sahra hastanesinin enerjisi Trafo1920’den!

Koronavirüsle mücadelede Atatürk Havalimanı’nda yapılan sahra hastanesine enerji fırsatı sunacak trafo merkezi tamamlanıp Trafo1920 adıyla bugün teslim edildi.

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Atatürk Havalimanı'nda yapılacak hastanenin yeri mi değişti?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Atatürk Havalimanı'na yapılacağı açıklanan bin yataklı sahra hastanesinin yeri değişti...

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında tarihi fırsat!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi!

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi. Şirket çalışanlarının apron kartları iptal edilirken, hangarda bulunan 11 uçakta ise arama yapıldı.

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi açıldı!

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi, Cenk Gökhan Şube Müdürlüğü'nde 380 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Atatürk Havalimanı'nın ana giriş kapısı genişletiliyor!

28 Haziran'da yaşanan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'nda genişletilen güvenlik önlemleri nedeniyle oluşan uzun araç kuyruklarını azaltmak için ana giriş kapısının bulunduğu bölüme araç kontrol 'cep'i yapılıyor.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Havalimanı genişletme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ile imzaladığı sözleşme kapsamında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini genişletmek için projenin ilk etabı tamamlandı.

Atatürk havalimanı sahra hastanesi nerede Haberi

Atatürk havalimanı sahra hastanesi nerede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasından sonra 7 Nisan Salı günü hızla hafriyat çalışmalarına başlanan arazide çalışmalar durdu. Hastane inşaatı başka bir alanda başlatıldı.

Sözcü'den Yusuf Demir'in haberine göre; ilk arazi Atatürk Havalimanı arazisinin dışında, sahil yolunun deniz tarafındaydı, dün inşaat çalışmaları havalimanının içindeki bir araziye yapılmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla başlanan, sahra hastanesinin inşaatının yeri değiştirildi. Atatürk Havalimanı’nın dışında başlayan hafriyat çalışmaları sona erdi. Bin yataklı hastane projesi havalimanı arazisinin içine, trafiğe kapatılan 17/35 L pisti hemen yanında başlatıldı.

KAPATILAN PİSTİN YANINDA

İki gün önce çalışmalar, DHMİ'ye ait olan ve önceki dönemlerde Bakırköyspor tesisleri olarak kullanılan Fly Inn AVM'nin yanındaki arazide yapılmaya başlanmıştı.

Hastane projesinin yeni yeri Atatürk Havalimanı'nı çevreleyen duvarın içinde, trafiğe kapatılan 17/35 L pisti hemen yanına yer alıyor. Atatürk Havalimanı apronuna...