28 / 03 / 2024

atmaca gayrimenkul

atmaca gayrimenkul

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, "İnşaat sektörüne trend olduğu için girdik. Tecrübe de edindik ama ana işimiz hiç olmadı. Biz elektronikçiyiz” diyor.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Atmaca Gayrimenkul'den yabancıya konut satışında rekor!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Atmaca, "Ocak'ta yüzde 81,9’luk artışla yabancı yatırımcı oranında tarihte en yüksek ocak satış rakamlarını yakalamıştık. Şubat’ta yüzde 92.1’lik artışla, hem geçtiğimiz yılın şubat ayına hem de geçen aya oranla artış sağlamayı başardık" dedi...

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Adem Atmaca: Yabancıya konut satışını zirveye taşıyabiliriz!

Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Atmaca, "Stok sorununa çözüm üreten paketle hükümetimiz, sektörümüzün yurt dışında tanıtılması için yapılan organizasyonlara destek vermeye hazırlanıyor. Bu sayede yabancı yatırımcı oranındaki artışı zirveye taşıyabiliriz." dedi...

Atmaca Gayrimenkul 7 milyon TL'lik Macera Parkı kuracak!

Bahçeşehir’de hayata geçirdiği projelerde adından sıkça söz ettiren Atmaca Gayrimenkul, yeni yatırımı için kolları sıvadı. Firma, Bahçeşehir Park’ın yanına 7 milyon TL’lik yatırımla Macera Parkı kurmaya hazırlanıyor.

Büyüme rakamları, kriz yaratmak isteyenlere en güzel cevap oldu!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca 2018 yılı büyüme rakamlarına ilişkin görüşlerini paylaştı.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Bahçeşehir Hayat'ta finansman desteği!

Bahçeşehir’de hayata geçirdiği projelerle bölgenin değişimi ve gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, yatırımcılardan aldığı güvenin karşılığını veren bir yaklaşım sunuyor. 

Atmaca Gayrimenkul 2018'de yeni projeler üretecek!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca 2018’de de yatırımcılarına projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Atmaca Gayrimenkul'den dev yıl sonu kampanyası!

Atma Gayrimenkul yıl sonu kampanyası hazırladı. Firma kampanya kapsamında 120 aya kadar banka kredisi ve 48 aya kadar iç finansman desteği gibi birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. 

Konut sektörü hükümet desteği ve kampanyalarla yükselişe geçti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir, Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Bucak, Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Atmaca, TÜİK'in açıklamış olduğu konut satış istatikleri verilerini yorumladı...

Atmaca Gayrimenkul'den başarılı satış performansı!

 Atmaca Gayrimenkul, geçtiğimiz hafta sonu Yaza Veda partisi düzenledi. Partide, tüm projelerde sadece hafta sonunda 20 milyon TL değerinde satış gerçekleştiril

Atmaca Gayrimenkul'den sonbahar kampanyası!

Atmaca Şirketleri Grubu'nun inşaat markası Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir'e aile yaşantısına dönük projeler üreterek değer katmaya devam ediyor.

atmaca gayrimenkul Haberi

atmaca gayrimenkul

Türkiye’nin üçüncü büyük tv üreticisi Sunny, bugüne kadar son kullanıcıya hiç ürün satmadı, hiç mağazası olmadı. Ama pazarın yüzde 11’ini kontrol ediyor.

Forbes dergisinde yer alan habere habere göre, Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca saatine bakıp aniden “uçağımın kalkmasına bir saat kalmış” deyip kapıya yöneliyor. Bünyesinde Sunny ve Jumbo markalarını barındıran Atmaca Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı, asistanına özel tasarım minibüsünü hazırlatmasını söylüyor ancak birden mühendislerinin uzun süredir onu beklediklerini hatırlayıp hızlı adımlarla üst kata yöneliyor. Asansörleri pas geçiyor ve yaklaşık 60 basamaklı merpenleri ikişer üçer çıkıp Sunny fabrikasının tamamen boş üst katının masa, bilgisayar, video kamera ile LCD ekrandan başka birşeyin bulunmadığı loş ışıklı bir köşesinde çalışan üç mühendisin yanma gidiyor. “Hadi gösterin” diyor. Bu, İnternet üzerinden canlı...