23 / 04 / 2024

aykutoğlu flats ulaşım

aykutoğlu flats ulaşım

İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa edilen ve içinde yer alan dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi fiyat listesi...

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats ulaşım!

İçinde 1 oda 1 oda salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats ulaşım bilgileri...

Aykutoğlu Flats'ta 2+1 daireler 498 bin TL!

112 adet daireden meydana gelen Aykutoğlu Flats projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 498 bin liradan başlıyor.

Aykutoğlu Flats projesinde 551 bin liraya 2+1!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Aykutoğlu Flats projesinin topam arsa alanı 30 bin metrekare olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 551 bin liradan başlıyor.

Aykutoğlu Flats Küçükköy'de metrekaresi 3 bin 650 TL!

Aykutoğlu Flats Küçükköy'de yer alan daireler 1+1, 2 +1 ve 3+1 olarak tasarlandı.Proje kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 650 TL'den başlangıç gösteriyor.

Aykutoğlu Flats projesinin metrekaresi 3 bin 650 TL'den başlıyor!

Temmuz ayında teslimlerinin yapılması hedeflenen Aykutoğlu Flats projesinin birim metrekare fiyatı 3 bin 650 TL'den başlangıç gösteriyor. Aykutoğlu Flats projesinde 48 adet 1 oda 1 salon, 36 adet 2 oda 1 salon ve 36 adet 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Aykutoğlu Flats teslim tarihi! Metrekaresi 3 bin 650 liraya!

Aykutoğlu Flats teslim tarihi bu yılın Haziran ayı olarak belirtiliyor. Metrekare birim fiyatı 3 bin 650 liradan başlayan Aykutoğlu Flats Gaziosmanpaşa'da 21 katlı tek blok olarak inşa ediliyor...

Aykutoğlu Flats projesi!

1 ay sonra satışa çıkarılacak olan Aykutoğlu Flats projesi Gaziosmanpaşa'da yaşama geçiriliyor. Aykutoğlu Flats Evlerinin metrekare birim fiyatı 5 bin lira ile 5 bin 500 lira arasında değişiklik gösteriyor...

Gaziosmanpaşa Küçükköy Aykutoğlu Flats resimleri!

Aykutoğlu Flats Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde konut tipleri tasarlandı. Gaziosmanpaşa Küçükköy Aykutoğlu Flats resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Adil Karaismailoğlu'ndan ulaşım yatırımları açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlığın Yap İşlet Devret (YİD) projelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve garantilerle ilgili ileri sürülen yüzde 90'a ulaşan hesap hatalarının olduğu eleştirilerini yanıtladı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Yusufeli Barajı'na ulaşım 39 tünelle sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu "Türkiye'nin en yüksek barajına ulaşımı sağlayacak 39 tünelin kazı destekleme imalatlarını tamamlama aşamasına getirdik. Hedefimiz 69,2 kilometrelik bu zor yolu 2021 yılı sonunda bitirerek hizmete açmak" diye konuştu. 

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kabataş Ulaşım Transfer Merkezi imar planı askıda!

İstanbul Beyoğlu ilçesi, Kabataş Ulaşım Transfer Merkezi amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği, 19 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

aykutoğlu flats ulaşım Haberi

aykutoğlu flats ulaşım

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor. İçinde 112 konut ve 38 ticari ünitenin yer aldığı Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesinde 1 oda 1 oda salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 135 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi!


Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi fiyatları şöyle şekilleniyor;


1 oda 1 salon daireler 290 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 498 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 560 bin TL'den başlıyor.


Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi iletişim bilgileri!


İstanbul  Caddesi Fevzi Çakmak Mah. No:1 Küçükköy, Gaziosmanpaşa -  İstanbul 


Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats satış ofisi iletişim:

Telefon: 0212 650 91 32-33

Web Adresi: