25 / 04 / 2024

bağlum satılık gayrimenkul

bağlum satılık gayrimenkul

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Bağlum'da yer alan 31 adet gayrimenkulü 31 milyon 934 bin 570 TL bedelle satışa çıkardı.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Başakşehir'de 116.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 116 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'da 40.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 40 milyon 598 bin 271 TL olarak belirlendi. İhale 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Bağcılar'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 828 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 8 Ocak 2019 olarak açıklandı.

Bodrum'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla'ya bağlı Bodrum sınırları içerisinde yer alan Gökçebel Köyü Kızılburun mevkiideki zeytinlik niteliğindeki gayrimenkul icradan satılıyor..

ÖİB'den Ankara'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkul, “satış” yöntemi ile özelleştirilecek. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Bağcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Bağcılar İlçesi'ne bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

ÖİB'den 8 ilde satılık 46 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 8 ildeki satılık 46 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor..

Bağcılar'da icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Barış Sokağı'nda yer alan Bağcılar Özel Başer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bulunduğu gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı.

bağlum satılık gayrimenkul Haberi

bağlum satılık gayrimenkul

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Bağlum'da yer alan 31 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 31 milyon 934 bin 570 TL olarak belirlendi.

ARSALAR SATILACAKTIR
Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığından:
1 - Mülkiyeti Belediyemize ait Bağlum Mahallesinde bulunan toplam 31 adet arsa, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. ve 45. maddesine göre yapılacak olan Kapalı/Açık Teklif Usulü ile satılacaktır.
2 - Bahse konu olan 31 adet arsanın bilgileri aşağıdaki tablolarda belirtilmiştir.
3 - İhale konusu dairelerin satış işinin Geçici Teminat bedeli, muhammen bedelin %3 tutarındadır.
(2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 26. maddesinde belirtildiği üzere; Geçici Teminat Bedeli, Tedavüldeki Türk Parası ya da Bankalar ve Özel Finans Kurumlarının verecekleri süresiz Teminat Mektupları cinsinden verilebilir.)
4 - 2886 sayılı...