19 / 04 / 2024

beykozda yapılan kültür merkezi

beykozda yapılan kültür merkezi

Belediye Beykoz'daki tarihi Osmanlı Kışlası'nı restore ederek kültür ve kongre merkezi yapıyor. 5 milyon YTL'ye mal olacak proje Nisan 2008'de tamamlanacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı gerçekleştiriyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? İşte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yapılmayacak!

İş arayanların beklediği müjde Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklama kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine 149 personel alınacağı belirtildi.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Ilıca'da kültür merkezi ve belediye binası inşaatında sona geliniyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın gayretleri ile Aziziye Ilıca mahallesinde bir süre önce temelleri atılan Kültür Merkezi ve Belediye binası inşaatında sona geliniyor. 

Yapı Kredi Kültür Sanat binası yeniden açıldı!

Yapı Kredi Kültür Sanat binası, Teğet Mimarlık imzasıyla geçirdiği renovasyonun ardından kısa süre önce Beyoğlu, Galatasaray’daki yerinde yeniden kapılarını açtı.

Yapı Kredi Kültür Sanat binası yeniden hizmete girdi!

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık'ın 50 yılı aşkın süre hizmet verdiği bina yenilenerek, okurlar ve sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu’nda son dönem yaşanan değişim yüzünden pek çok mekan kapılarını kapatırken Galatasaray’daki Yapı Kredi Kültür Sanat, yaklaşık iki yıllık tadilatın ardından, daha verimli bir mekan ve yeni sergileriyle kapılarını açıyor.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

Dolmabahçe Sarayı'na Kültür Hediyelik Eşya Binası yapılacak!

1856'da Sultan Abdülmecit tarafından yaptırılan Dolmabahçe Sarayı'na "hediyelik eşya mağazası" yapılacak. "Kültür Hediyelik Eşya Binası" için 11 Temmuz'da ihaleye çıkılacak.

40 şehire Kültür Han projesi geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, şehirlerdeki cazibe noktalarını artırmak için harekete geçti. 40 şehirde yapılacak Kültür Han projesi için 650 milyon TL harcanacak.

Biga eski kültür sarayı yıkıldı!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde yer alan kültür sarayının yıkımı başladı. Yıkılan kültür sarayının yerine 280 araç kapasiteli otopark inşa edilecek.

beykozda yapılan kültür merkezi Haberi

beykozda yapılan kültür merkezi

Beykoz'un Yalıköy Mahallesi'nde, yaklaşık 27 yıldır kaderine terk edilerek metruk halde bırakılan tarihi askeri kışla artık kongre ve kültür merkezi oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, tarihi askeri kışlanın restore edilerek kongre ve kültür merkezi olarak kullanılmak üzere Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi ile bu eserin yapımı ve kullanımı için Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a yetki verilmesini oybirliğiyle kabul etti.

Mülkiyeti Beykoz Belediyesi'ne ait yaklaşık 20 bin metrekarelik alana sahip tarihi askeri kışla, İstanbul 3 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylanan projeye göre restore edilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Projeler Müdürlüğü'nün projesini...