26 / 04 / 2024

bodrum satılık gayrimenkul

bodrum satılık gayrimenkul

Bodrum Milli Emlak, Muğla ili, Bodrum ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü 30 milyon 173 bin TL'ye satıyor...

Bodrum'da 28.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 28 milyon 654 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum'da 9.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Bodrum'da Ortakent Köyü'nde yer alan ticaret alanlarını 9 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Bodrum Milli Emlak'tan satılık 6 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesinde yer alan 6 gayrimenkulü satıyor...

Bodrum'da 14.7 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Bodrum Satış Memurluğu, Bodrum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 14 milyon 763 bin 926 TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum'da 8.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gökçebel Mahallesi, Firenkazmağı Mevkii, 766 da 1 parselde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 830 bin TL'ye satıyor...

Bodrum'da 51.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 51 milyon 830 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum'da 24.1 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Bodrum'da yer alan 11 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 24 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Bodrum'da 37.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 37 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkuller için birinci satış günü 25 Nisan olarak belirlendi. 

Bodrum'da 5.3 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Muğla İli Bodrum İlçesi Çarşı Mahallesi'nde yer alan 3 adet kapalı otopark vasfındaki gayrimenkuller toplamda 5 milyon 340 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor. 

Özelleştirme İdaresi Bodrum'da gayrimenkul satıyor: 5 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazı "satış", yat limanı imarlı arsayı da "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirecek. İhale için son teklif verme tarihi 22 Aralık 2014 olarak belirlendi.

Bodrum'da 4 gayrimenkul icradan satılıyor!

Bodrum 2. İcra Dairesi tarafından Bodrum'da 4 gayrimenkul satışa çıktı. Gayrimenkullerin fiyatları 1 milyon 650 bin lira ile 2 milyon 600 bin lira arasında farklılık gösteriyor...

Bodrum'da 2 gayrimenkul icradan satılıyor!

Bodrum 2. İcra Dairesi bugün verdiği ilana göre Muğla Bodrum'da yer alan 2 gayrimenkulü icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin satışı 26 Ağustos'ta saat 14.00'te gerçekleştirilecek...

Bodrum'da satılık gayrimenkul: 3 milyon liraya!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1.161 metrekare arsa üzerinde bulunan gayrimenkulün bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi...

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Bodrum'da 9.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Bodrum'da Ortakent Köyü'nde yer alan ticaret alanlarını 9 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel satılık fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bodrum'da 19.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Göl Köyü'nde yer alan alan gayrimenkulü 19 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Armada Praxis Bodrum satılık!

Armada Praxis'in Bodrum'daki projesinde satışlar başladı. Peki Armada Praxis Bodrum satılık daire fiyatları ne kadar? Armada Praxis Bodrum ne zaman teslim edilecek? İşte tüm merak edilenler...

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Erzurum'da 40.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 40 milyon 598 bin 271 TL olarak belirlendi. İhale 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Körfez'de 13.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü,  Kocaeli İli, Körfez İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 914 bin TL olarak belirlendi. 

bodrum satılık gayrimenkul Haberi

bodrum satılık gayrimenkul

Bodrum Milli Emlak tarafından, Muğla ili, Bodrum ilçesinde yer alan 4 gayrimenkul 30 milyon 173 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 15 Aralık tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

İlan metni:

BODRUM MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN
2886 SAYILI KANUN UYARINCA SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZLAR

Satışa sunulan taşınmazlar için tıklayın

1-  İhaleler,  yukarıda belirtilen gün ve saatlerde  Bodrum Milli Emlak Müdürlüğünde  (Çarşı Mah. Hükümet Konağı Bodrum/MUĞLA),  toplanacak İhale Komisyonunca yapılacaktır.

2- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;
a) Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi,
b) Tebligat için Türkiye'de gösterilecek adres beyanı
c) Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numaralarını bildirmeleri ve nüfus cüzdan suretlerini vermeleri (Aslı ihaleye başlamadan önce ibraz edilecektir.), tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,
ç)...