28 / 03 / 2024

Bülent Karan halk gyo açıklaması

Bülent Karan halk gyo açıklaması

Gayrimenkul yatırım ortaklığı sektörünün yenilikçi yüzü olarak 2010'da Halkbank tarafından 477 milyon TL özkaynak ile kurulan Halk GYO, 10 yaşında. Halk GYO, 10 yıl içinde özkaynak büyüklüğünü yaklaşık 5,5 katına yükselterek 2,6 milyar TL’nin üzerine ulaştırdı.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Bülent Soylu:Menderes'i tercih edilen yer yapacağız!

Bülent Soylu Menderes'e yapılan yatırımlar hakkında konuştu. Soylu, Menderes'i terk edilen değil, tercih edilen yer yapacağımızın söylemiştik. Bu projelerimiz ile sözümüzü de tutuyoruz" dedi.

Bülent Ersoy İstanbul'dan 4 lüks villa aldı!

Bülent Ersoy Marmaris'teki denize sıfır arazisini sattı. Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı. İşte Bülent Ersoy'un mal varlığı...

Bülent Ersoy Marmaris Armutalan’daki yazlığını satıyor mu?

Bülent Ersoy, iki günlüğüne Marmaris'e gitti. Bu gidişin sebebi ise; Ersoy’un Armutalan’daki yazlığını satmak için olduğu öne sürüldü. Bülent Ersoy’un tapu dairesine giderek işlem yaptığı da belirtildi.

Bülent Soylu: İzmir'e katı atık bertaraf tesisi kurulmasını istemiyoruz!

Palamutarası’na kurulması plananan çöp tesisine ilişkin sessizliğini Egeli Sabah’a bozan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçe halkının isteğinin aksine birşeye izin vermeyeceklerini söyledi

Fatma Güldemet Sarı, Bülent Tüfenkci'ye vekalet edecek!

Bülent Tüfenkci'nin yerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bülent Kerimoğlu: Baruthane, kent park ve müze olsun!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Ataköy Sahili’nin hem yaşanabilir bir kent anlayışı için hem oluşabilecek zararların önüne geçilebilmesi için Baruthane’de yapılacak inşaattan vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı...

Bülent Tüfenkci: Emlakçıların yasaya ihtiyacı var!

Bakan Bülent Tüfenkci, kooperatif yasası, 2. el oto satışları, emlakçılık, hal yasası ve küçük esnaf ile ilgili düzenlemeler olduğunu ifade etti. Tüfenkci; "Emlakçıların bir yasaya ihtiyacı var." dedi.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Bülent Karan halk gyo açıklaması Haberi

Bülent Karan halk gyo açıklaması

2013 yılında halka açılarak Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Halk GYO, 10 yıl içinde özkaynak büyüklüğünü yaklaşık 5,5 katına yükselterek 2,6 milyar TL’nin üzerine ulaştırdı. Dengeli ve kontrollü büyüme modeli ile sektörde dikkat çeken şirketin 2020 yılı ikinci çeyreği sonunda aktif büyüklüğü 3 milyar TL’yi geçti. Ülkemizde gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO geliştirdiği projeler ve çeşitlendirdiği yatırım portföyüyle, kuruluşundan bu yana sektörünün güçlü markaları arasında oldu. 

Halk GYO markasını güven ve kalite kavramlarıyla özdeşleştirdiklerine dikkat çeken Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan, ülkemize değer katan tüm yatırım kararlarında Halkbank’ın kurumsal gücünü yanlarında hissettiklerini dile getirerek şunları kaydetti: 

“Halkbank bağlı ortaklıklarının her biri, bugüne kadar kendi sektörlerinin öncü markaları oldular. Ana sermayedarımızın verdiği güçle, ülkemize değer katan birçok...