28 / 03 / 2024

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nda hedef 2023!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa'da inşa edilen Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın yapımının 2023'te tamamlanması hedefleniyor. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Bursa Şehir Hastanesi Metrosu'nun akıbeti meclis gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'da yapımı devam eden Şehir Hastanesi Metrosu ile ilgili bazı iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesine bir iptal daha!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesi ikinci kez iptal edildi.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Metrosu'nun ihalesinde son durum ne?

Tam ismiyle “Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistemi Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma Yapım İşi”nde son durum ne? İşte detaylar...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro ihalesine Danıştay'dan iptal kararı!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Danıştay'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Bursa Emek-Şehir Hastanesi raylı sistem inşası için 2 şirketin kazandığı 1 milyar 600 milyon TL bedelli ihale için iptal kararı aldığını dile getirdi. 

Emek-Şehir Hastanesi metro hattı Bursa'ya neler kazandıracak? 

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da  Emek-Şehir Hastanesi metro hattı için temel atma töreni gerçekleşmişti. Bursahakimiyet yazarı Aysun Karlı bugünkü yazısında metro hattının şehre katkılarını kaleme aldı. 

Bursa Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismaloğlu katılım sağladı. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için projelendirilen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanan Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda saha çalışmasının başladığı bildirildi.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

Bursa Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır!

Bursa Şehir Hastanesi'ne kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi amacıyla projelendirilen ve Mayıs ayında yapılan protokolle yapımı üstlenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredilen Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır...

Emek Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı için ihale süreci başlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emek Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nın, yapımını üstlenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devrine ilişkin protokolün imzalandığını açıkladı...

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 Haberi

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019

Bursa Nilüfer Doğanköy mevkiinde 745 bin 365 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen ve bünyesinde genel, kadın doğum çocuk, kalp damar, onkoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon (FTR), yüksek güvenlikli adli psikiyatri (YGAP) olmak üzere 6 farklı hastanede toplam bin 355 yatak kapasitesine sahip olan Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

Oldukça merak edilen bu soruların yanıtları Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bursa Şehir Hastanesi 16 Temmuz Salı günü hizmete açılacak. Toplam 403 poliklinik, 49 ameliyathane, 217 yataklı çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitesinin yer aldığı hastane Türkiye'nin en büyüğü.

Bursa Şehir Hastanesi nerede?...