19 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri

Bursa Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapılar yıkıldı.

Yıldırımlılar dönüşümle güvenli konutlara kavuşuyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi şehrin 3 bin 200 hektarlık planlanabilir alanının bin 125 hektarlık kısmını kentsel dönüşüm alanı olarak belirledi.

Bursa Yıldırım'ın standardı dönüşümle yükseliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Nasıl Bir Kentsel Dönüşüm’ forumuna katıldı. Edebali Bursa Yıldırım'ın standardının dönüşümle yükseldiğini söyledi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bursa Yıldırım Sinandede Mahallesi'nde özel teşebbüs eli ile gerçekleştirilen kentsel dönüşüm temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yıldırım Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'a yeni yaşam alanı!

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, ilçenin yüzde 33’lük kısmını kapsayan dönüşüm hamlelerinden birisini de Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan mahallelerinde gerçekleştirecek.

Yıldırım prestij yapılarla dönüşecek!

Yıldırım’ın geleceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yatırım ve hizmette bugüne kadar göz ardı edilen ilçenin bundan sonra prestij yatırımlarla Bursa için çekim merkezi haline geleceğini söyledi.

Yıldırım'ın çehresi dönüşümle değişiyor!

Bursa Yıldırım’da Kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere yapılaşma hızla artarken, kanun ve yönetmeliklere uygun çevre ve şehrin doğal siluetini bozmayan yapılar da hızla yükseliyor.

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluk!

Kentsel dönüşümü değerlendiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, deprem felaketlerini bir daha yaşanmaması için kentsel dönüşümün ihtiyaç değil, zorunluluk olduğunu vurguladı.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle modernleşecek!

Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerinin atıldığı Yıldırım' geleceğe modern projelerle taşımak için harekete geçen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İlçem tarihi mirasımızdan güç alarak halkımızla birlikte en iyi noktalara getireceğiz" dedi.

İdris Güllüce Yıldırım kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "2. Bursa İnşaat Zirvesi"nin açılışına katıldı. Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Güllüce "Bursa'da da kentsel dönüşüm çok önemli ve desteğimiz tam" dedi

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

BURFAŞ Doburca Sosyal Tesisleri’nde İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve 60’dan fazla İMSİAD üyesi katıldı.

İMSİAD kentsel dönüşüm için toplandı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği İMSİAD, 'Yıldırım'da Kentsel Dönüşüm' konulu toplantı düzenledi. Toplantıya Bursa inşaat sektörüne yatırımlarıyla yön veren 60'dan fazla İMSİAD üyesi katıldı...

Bursa Yıldırım'da temizlik yapılıyor!

Bursa Yıldırım'da temizlik yapılıyor. Bursa'da Anadolu Arabayatağı, Duaçınarı, Esenevler ve de Yunusemre mahallelerinde çöp ve moloz temizleme çalışmaları yapılarak Yıldırımlılara temiz bir çevre imkânı sunuldu.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit verilmeyecek!

Büyük kentsel dönüşüm hamlesini gündemine alan Yıldırım'da artık kaçak yapıya geçit verilmeyecek. Başkan Edebali, "Kaçak yapılaşma konusunda tüm hukuki süreç harfiyen uygulanacak. Kimsenin süphesi olmasın" dedi.

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Yıldırım'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan arsayı 9 milyon 290 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Bursa Yıldırım'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Bursa Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Bursa Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 7. etap ihale süreci tamamlandı ve 301 konut yıkıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yıkımları yapılan binaların yer aldığı alanda gerçekleştirdiği açıklamada, Yıldırım'ın en büyük sorununun plansız kentleşme olduğunu kaydetti.

Bursa ili, Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde yer alan projenin 7 ve 8. etaplar olarak iki bölümden meydana geldiğini kaydeden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu iki etaptaki depreme dayanıksız, sağlıksız ve güvensiz 900 konutu yıkarak bunların yerine depreme dayanıklı, modern, güvenli, sosyal yaşam alanları da olan 1244 konut inşa edeceğiz. Projede rezerv alan kullanmayacağız, tamamen yıkılan binaların yerine yenilerini yapacağız. Zemin artı 7 ve zemin artı 8 kat olmak üzere iki farklı konut...