29 / 03 / 2024

Çağış Öğrenci Yaşam Merkezleri

Çağış Öğrenci Yaşam Merkezleri

Çağış Öğrenci Yaşam Merkezleri Yatırım İşletme İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Banu Vargı Tümay ve Onurhan Homriş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Seyfi Dursunoğlu evini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na bıraktı!

Huysuz Virjin karakteriyle sevdiğimiz Seyfi Dursunoğlu'nun vefatının ardından mirası ilk kez ortaya çıktı. Dursunoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na oturduğu Üsküdar’da bulunan evini ve banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini bıraktı.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2020 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Antalya Yaşam Evi hizmete açıldı!

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi yıl sonunda açılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 42 milyon 810 bin 400 liraya inşa edilen sosyal yaşam merkezinin ismi belli oldu. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi ismiyle yükselen projenin yıl sonunda açılması planlanıyor.

Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor!

İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor. "Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla satışlarına devam eden projede konut, rezidans, ofis otel ve alışveirl sokağı yer alıyor...

Talas'a sosyal yaşam merkezi ve meslek akademisi geliyor!

Büyükşehir Belediyesi Talas’a yapılacak iki önemli yatırımın temellerini bu hafta atıyor. Talas Sosyal Yaşam Merkezi’nin temeli 6 Temmuz Perşembe günü atılacak.

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Çağış Öğrenci Yaşam Merkezleri Haberi

Çağış Öğrenci Yaşam Merkezleri

Çağış Öğrenci Yaşam Merkezleri Yatırım İşletme İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Banu Vargı Tümay ve Onurhan Homriş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 6 Mart tarihinde kurulan Çağış Öğrenci Yaşam Merkezleri Yatırım İşletme İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; Kurulmuş veya kurulacak her türlü öğrenci yaşam merkezlerini,öğrenci yurtdu ve benzeri tesisleri almak,satmakyatırımını yapmak,kiralamak,kiray vermek ve bunların işletmelerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çağış Öğrenci Yaşam Merkezleri Yatırım İşletme İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi adres: Kozyatağı, Bayar Caddesi, Gülbahar Sokak, KVK Plaza, No:14,...