18 / 04 / 2024

Caprice Gold İnşaat

Caprice Gold İnşaat

Caprice Gold Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akqündüz, 13 yıl önce hakkında dava açılan Jetpa’nın aklandığını dün yaptığı basın toplantısıyla duyurdu

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Hejazı tarafından kuruldu.

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Pure Gold İnşaat Malzemeleri İmalat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pure Gold İnşaat Malzemeleri İmalat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamro Matmuratov tarafından kuruldu.

Caprice Gold iflas erteleme davasında karar çıktı!

Caprice Gold'un iflas erteleme davasında karar çıktı. Buna göre şirketin iflasının 29 Nisan 2020 günü saat 09:30'da yapılacak olan ilk alacaklılar toplantısının ertelenmesine karar verildi.

Caprice Gold'daki devremülkler icradan satılacak!

Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi Caprice Gold için belirsizlik sürüyor. İflas dairesi, tüm varlıkların değerini ortaya çıkardıktan sonra icradan satış için gün belirleyecek.

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

İnşaatı senelerdir tamamlanamayan Bayramşapa'daki Caprice Gold projesinin mağdurları, Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'ün gece yarısı inşaat alanına geldiğini duyunca inşaata akın etti.

Jet Fadıl mağdurlarından Caprice Gold önünde eylem!

Bayrampaşa'daki 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold'a para yatırdıklarını ve mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, Caprice Gold projesi önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

As Gold İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Gold İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sait Akgün tarafından kuruldu.

Caprice Gold'un inşaatı ne olacak?

2013 yılında bitirileceği duyurulan Caprice Gold projesinde çalışmalar bir yılı aşkın süre önce durdu. Caprice Gold'a umut bağlayan yüzlerce vatandaş, birikimlerini kurtarmaya çalışırken, Bayrampaşa'daki dev inşaat çürümeye başladı. Projenin akıbeti de belirsizliğini koruyor.

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold davası 2 Eylül'e ertelendi!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold davasında son durum!

Caprice Gold projesi için açılan dolandırıcılık davası bugün görüldü. İşte Çağlayan Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Caprice Gold davasında son durum...

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası yarın!

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold projesi için açılan dava yarın saat 09:00'da görülecek.

Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi!

Dolandırıcılıktan tutuklanan Fadıl Akgündüz’ün 5 haftada 60 bin kişiye yer sattığı iddia edilen Maldivler’deki Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi.

Caprice Gold İnşaat Haberi

Caprice Gold İnşaat

Almanya ve Liechtenstein’daki Jetpa ortaklarına Fadıl Akgündüz müjde verdi. Akgündüz, davanın sonuçlanmasıyla Jetpa’ya ortak olan mağdur yatırımcıların mağduriyetlerinin giderileceğine belirterek, “Jetpa’daki davamız adaletin tecelli etmesiyle birlikte lehimize sonuçlandı. Paylarını almak isteyen ortaklarımıza nakit ödeme imkânı tanıdığımız gibi, şu andaki yatırımlarımız olan Caprice Gold ve Didim Caprice’ten piyasa fiyatlarına göre alabilme imkânı tanıyoruz" dedi.


Caprice Gold Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, 13 yıl önce hakkında dava açılan Jetpa’nın aklandığını dün yaptığı basın toplantısıyla duyurdu. Akgündüz, mağduriyetlerin giderilmesi için dondurulan hesapların açılmasıyla birlikte faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi. Akgündüz, Almanya ve Liechtenstein'daki yatırımcılarında nakit olarak ödemelerinin alabileceğinin yanı sıra şu anda yapımı devam eden Caprice Gold ve Didim Caprice’ten yer alabileceklerini kaydetti.


JETPA’DAKİ ORTAKLARIMIZ CAPRİCE GOLD’DAN MEMNUN


“Bugün 13 yıl sonra ortaklarımıza güzel bir haber vereceğiz”...