28 / 03 / 2024

çukurova balkon 1+1 fiyatları

çukurova balkon 1+1 fiyatları

Çukurova Balkon projesi İstanbul Kartal'daki Soğanlık bölgesinde hayata geçiyor. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire tipi mevcut. Çukurova Balkon Evleri'nde 1+1'ler 240 bin TL'ye satılıyor.

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Çukurova Balkon 0,98 faiz kampanyası için son gün 31 Ekim!

Çukurova Gayrimenkul’den Çukurova Balkon projesinde yüzde 10 peşin ve banka kredisiz 10 yıl 0.98 faizle iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı. Son gün 31 Ekim...

Çukurova Balkon'a ister hemen taşın ister kiraya ver!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Balkon ile konut sahibi olmak isteyenleri iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim, dolayısıyla hemen oturulabilecek ya da kiraya verilebilecek ev sahibi yapıyor. 

Kartal Çukurova Balkon’dan 78 farklı daire alternatifi!

Çukurova Kartal projesinde yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 ay 0.98 faizle her zevke ve ihtiyaca uygun hemen teslim kira garantili daireler...

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı!

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal bölgesinde inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri dizayn edildi.

Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kartal'da yükseliyor. Peki projede ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi...

Çukurova Balkon ödeme planı!

Çukurova Balkon ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Çukurova Gayrimenkul imzasını taşıyan projede bayrama özel kampanyayla sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunuyor.

Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon'da bayrama özel yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Kartal Çukurova Balkon'da hemen teslim daireler!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon’dan kişiye özel ödeme seçeneği ile her ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipi bulunuyor...

Çukurova Balkon'da daireler hemen teslim ediliyor!

İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da ev sahibi yapıyor. 

Çukurova Gayrimenkul’den Babalara özel çifte fırsat!

Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz fırsatı sunuluyor...

çukurova balkon 1+1 fiyatları Haberi

çukurova balkon 1+1 fiyatları

İstanbul Kartal'da hayata geçen Çukurova Balkon projesi Soğanlık'ta yükseliyor. Projede 244 adet daire bulunuyor.


Çukurova Balkon Evleri'nde 1+1'ler 240 bin TL'ye!

Çukurova Balkon Evleri'nde 1+1'ler 240 bin TL, 2+1'ler 390 bin TL, 3+1'ler 568 bin TL, 4+1'ler 775 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kartal Çukurova Balkon Evleri ödeme planı yüzde 1 peşinat ve ara ödemeli şekilleride oluşturuluyor. Ara ödemeler 1 yıl ve 2 yıl sonra yapılabiliyor.


Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi ve Kentplus Residence'a yakın mesafede konumlandırılıyor. Proje Çukurova Gayrimenkul bünyesinde bulunan Kent Yapı imzası ile hayata geçiyor.


Çukurova Balkon Evleri iletişim

Telefon: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Merve...