19 / 04 / 2024

Datça satılık gayrimenkul

Datça satılık gayrimenkul

Muğla İli Datça İlçesi Datça Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 757 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 21 Haziran 2018 olarak belirlendi. 

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Datça'da 12.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa!

Datça İcra Dairesi, Kızlan Mahallesi'nde bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihale bedeli 12 milyon 135 bin 250 TL olarak belirlendi. 

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Datça'da 5.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli Datça İlçesi Datça Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 757 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 21 Haziran 2018 olarak belirlendi. 

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017'de 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık etti!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Beykoz'da 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Beykoz İli Göksu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 172 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 13 Aralık 2017 olarak belirlendi.

Vadi Koru Ayazağa satılık!

İstanbul Kağıthane-Ayazağa bölgesinde Invest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesinde daire satışları başladı. İşte, Vadi Koru Ayazağa satılık daire seçenekleri..

Piyalepaşa satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa satılık daire fiyatları fiyatları 837 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Projede anahtar teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor.

Büyükçemece'de icradan 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul Büyükçekmece'deki gayrimenkulü satışa çıkardı. 30 bin 750 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün toplam satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Datça satılık gayrimenkul Haberi

Datça satılık gayrimenkul

Muğla İli Datça İlçesi Datça Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 757 bin TL bedel isteniyor. 

Tapu Kaydı, İmar Durumu ve Özellikleri : Muğla İli Datça İlçesi Datça Mah. Kargı mevkii cilt 9, sayfa 835, ada 212, parsel 14'de kayıtlı, yüzölçümlü;11.460,00 ana taşınmaz niteliği; tarla. 

Datça Belediyesinin 27/02/213 tarih ve 40 nolu encümen kararına göre imar planı revizyonu yapılması kararı alındığından ve halen plan revizyon çalışmalaları devam etmekte olduğundan taşınmaz için belediyece henüz imar durum belgesi verilememektedir. İlçe merkezine, ticari merkeze ve meskun alana uzak konumdadır. Kadastral bir yola dar da olsa cephesi vardır. Yol, temizlik katı atık, çevre sağlığı, zabıta, itfaiye, elektrik ve haberleşme gibi belediye ve diğer kentsel alt yapı hizmetlerinden...