20 / 04 / 2024

denizevler kentsel dönüşüm son durum

denizevler kentsel dönüşüm son durum

Gölcük Denizevler’deki hak sahipleri için Sivritepe’de 630 dairelik konut yapımı için düzenlenecek ihale 20 Nisan 2017 tarihine ertelendi.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi'nde binalar yükseliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyeler arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.  

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Denizevler Kentsel Dönüşüm projesinde kuralar çekildi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdi.

Gölcük Denizevler'e dönüşüm kapsamında 541 konut!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 cami inşa ediyor.

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde temeli atılan 541 adet konut, 14 adet dükkan ve bir camiden oluşan proje hızla yükseliyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde hayata geçirilen 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmalarında inşatlar hızla yükseliyor.

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma törenine katıldı.

Gölcük Denizevler'de kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Yarın gerçekleşecek ihale sonucu bölgede 10 gün içinde temel atılacak.

TOKİ Denizevler Dönüşüm Konutları'nın ihalesi 14 Mart’ta!

Kocaeli Gölcük Bayanlar Meclisi şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Denizevler Kentsel Dönüşüm TOKİ konutlarının yapım ihalesi 14 Mart’ta yapılacağı söyledi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında Sanayi, Denizevler ve Sivritepe bölgelerindeki yer sahipleri ile görüşülerek, anlaşmalar sağlanmaya başladı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Denizevler ve Sanayi sitesi ile ilgili kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı ile bu ay Gölcük’te son imzaları atacaklarını söyledi..

Gölcük'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Bakan Fikri Işık, Gölcük'te kentsel dönüşümün başlayacağını, Denizevler ve Sanayi sitesi ile ilgili kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili de Çevre ve Şehircilik Bakanı ile bu ay Gölcük'te son imzaları atacaklarını söyledi.

Gölcük Denizevler'de binalar kentsel dönüşüm bekliyor!

Denizevler Mahallesi'nde 1.5 yıl önce kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başlanmıştı. 2 bina yıkılırken diğer binalar ise halen yıkılmayı bekliyor.

denizevler kentsel dönüşüm son durum Haberi

denizevler kentsel dönüşüm son durum

Gölcük’te 17 Ağustos 1999 Depremi’nin ardından kanayan bir yara olan Denizevler’deki hak sahipleri için Sivritepe’de 630 dairelik bir konut yapımı olacak. Bu konutlar ile ilgili olarak 14 Mart tarihinde yapılması gereken ihale, Kamu İhale Kurumu tarafından 20 Nisan’a ertelendi 


Göcük'te 17 Ağustos 1999 günü meydana gelen deprem neticesinde Denizevler bölgesinde bitmek bilmeyen sorunlar başladı. Deprem sonrasında buradaki hak sahipleri için evler yapılsa da bu kişilerden sadece 100 kadarı yeni evlerine geçmiş, kalan kişiler de Denizevler’de ikamet etmeye devam etmişti. Geçen her yıl, bölgedeki sorunlar biraz daha artınca vatandaşların tepkileri de buna istinaden artmış oldu. Gölcük’te önemli bir yatırım olan kentsel dönüşüm fikrinin ortaya konması ile birlikte buradaki çileye de bir son vermek adına ilk adımlar atılmaya başlandı. 


TEHLİKE BİTMİŞ OLACAK 


Deprem sonrasında...