25 / 04 / 2024

Elazığ 2016 kentsel dönüşüm çalışmaları

Elazığ 2016 kentsel dönüşüm çalışmaları

Elazığ Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi düzenlenen Kent Çalıştayı ile kamuoyuna açıklandı. Elazığ’da yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarında yol haritasını belirleyecek olan çalıştayın açılış konuşmasını Abdulkadir Kandemir yaptı.

Elazığ'daki depremzedeler kentsel dönüşümle yeni konutlarına kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alanlarda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan güvenli ve konforlu konut ve iş yerleri depremzedelere teslim edildi.

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

Elazığ'daki kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı!

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu üyeleri, Elazığ'daki çalışmalara ilişkin incelemeler yaptı.

Elazığlı depremzedelerden kentsel dönüşüm açıklaması!

Elazığ'da yaşanan depremde evleri yıkılan ve devletin yaptığı yeni konutlara yerleşen depremzedeler yaptıkları açıklamada, "Kentsel dönüşümün sağlığımız ve hayatta kalmamız için büyük bir önemi var" dedi.

Elazığ'da 439 aile yeni evlerine kavuştu!

Elazığ'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 439 aile modern ve konforlu evlerine yerleşti.

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Elazığ'ın tarihindeki en büyük kentsel dönüşüm projesi başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'ın tarihindeki en büyük kentsel dönüşüm projesini başlatacaklarını açıkladı...

Elazığ'da konteyner kentler ve kentsel dönüşümle depremin yaraları sarılıyor! 

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında birçok bina yıkıldı ve ağır hasar aldı. Elazığ'da 4 bin 790, Malatya'da 407 konteyner kuruluyor, bir yıl içinde de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanacak...

Elazığ’da büyük bir kentsel dönüşüm projesi geliştiriyoruz!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da depremzedeler ile bir araya geldi. Kurum bölgede yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu...

Elazığ'da deprem konutları yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Elazığ'daki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, ''Mustafa Paşa'da da temelimizi eş zamanlı atıp, şekilde yıl sonuna kadar konutları bitirmek istiyoruz" dedi.

Murat Kurum: Elazığ'da Kentsel dönüşüm çalışmaları yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Elazığ'da deprem sonrası çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Murat Kurum, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada depremin ardından Elazığ'da yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri paylaştı...

Elazığ’daki depremin ardından kentsel dönüşümün önemi arttı!

Elazığ, Malatya ve Manisa’daki depremlerin ardından kentsel dönüşümün önemi oldukça arttı. Kentsel dönüşüm doğru kararla sağlıklı bir şekilde yapılabilirse sorunların büyük bir bölümü ortadan kalkacak.

Elazığ'da kentsel dönüşüm ile ilgili yapılan çalışmalar TBMM'de!

Elazığ'da kentsel dönüşüm ile ilgili yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ 2016 kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Elazığ 2016 kentsel dönüşüm çalışmaları

Elazığ’da yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarında yol haritasını belirleyecek olan “Elazığ Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi” düzenlenen Kent Çalıştayı ile kamuoyuna açıklandı.Akgün Otelde gerçekleştirilen çalıştayın açılış programına Vali Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir ve çok sayıda davetli katıldı.


Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir çalıştayın amacının Elazığ’da kentsel dönüşüm sürecinde yapılacaklar için bir yol haritasının ortaya konulması olduğunu kaydetti.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen ise “Elazığ Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi” ile Elazığ’da kentsel dönüşüm adına yapılacakların ve süreçlerin ortaya konulduğu bir yol haritası olduğuna değinerek, çalıştayda kentsel dönüşümle...