24 / 04 / 2024

Elazığda çatısı çöken bina

Elazığda çatısı çöken bina

Elazığ'da 5 katlı apartmanın çatısı çöktü, bina sakinleri tahliye edildi. Çatının, 24 Ocak'ta meydana gelen merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar aldığı belirtildi...

Elazığ'da depremzedeler için 2 bin 936 konut yapılıyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ, Elazığ'da depremzedeler için 10 milyar TL yatırımla yeni bir kent inşa ediyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

Elazığ'da depremzedelere hibe edilen evlere borç çıkartıldı iddiası!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ailesini kaybeden depremzedelere devlet tarafından 'hibe' konutlara 340 ila 360 ğı ileri sürüldü. TOKİ'nin depremzedelere yolladığı ihtarnamede satış sözleşmelerini imzalamamaları halinde işgalci olacağı belirtildi.

Elazığ'da 24 bin 83 konut inşa edildi!

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. Devlet bu sürede 24 bin 83 konutun inşasını gerçekleştirdi. 

Kanal İstanbul'un temeli 26 Haziran'da atılıyor!

Merakla beklenen çılgın proje için temel atma tarihi belli oldu. Projenin ilk köprüsünün temeli 26 Haziran'da atılacak.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çatısı çöktü!

Ankara'da inşaat çalışması nedeniyle 8 katlı Açelya Apartmanı'nın temelinde kayma oluşması sonucu boşaltılmıştı. Kontrollü yıkımına başlanan apartmanın çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Düşen parçalar sonucunda çalışmalara ara verildi.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarında çatlaklar görüldü iddiası!

Elazığ’da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ardından merkeze bağlı Bızmişen bölgesinde TOKİ tarafından yapılan 781 adet deprem konutu teslim edildi. Yapımı tamamlanan bazı konutların bodrum katlarındaki perde duvarlarında çatlaklar görüldüğü ileri sürüldü. 

Murat Kurum: Elazığ'da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Önceki gün Elazığ'da deprem konutları için anahtar teslim törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 6 ay içerisinde 2 bin 500 konutun teslim edildiğin söyledi. 

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Avustralya'da inşaat halindeki üniversite binasının çatısı çöktü!

Batı Avustralya’nın Perth kentindeki Curtin Üniversitesi binasının çatısı çöktü...

Elazığ'da inşaatta üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi!

Elazığ'da, şantiyede çalıştığı sırada üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi.

Elazığ'da depremde yıkılan binalar yeniden yapılıyor!

Elazığ'da yaşanan depremde yıkılan 13 okulun yerine yenilerinin yapılması için başlatılan çalışma kapsamında 12 derslikli anaokulunun temeli atıldı.

Elazığda çatısı çöken bina Haberi

Elazığda çatısı çöken bina

Elazığ Çarşı Mahallesi Küçük Hamam sokakta yer alan bir apartmanın çatısında çökme yaşandı. Çatıdan düşen moloz parçaları zemin katta bulunan bir imalathanenin bacası ile tentesini de devirerek yola düştü. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ihbar üzerine olay yerine giden itfaiye ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Apartman sakinleri ise tahliye edildi. 

Çatının, 24 Ocak'ta yaşanan merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasarlandığı, kentte dün etkili olan sağanağın da etkisiyle çökmüş olabileceği dile getirildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce yapılacak inceleme sonucu apartmanda oturulup oturulamayacağına karar verileceği ifade edildi. 

Mersin’de sahra hastanesinin hazırlıkları tamamlandı!

İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci Garı ihaleleri itirazına mahkemeden red!

Kartepe'de 21 yıllık orta hasarlı bina...