19 / 04 / 2024

Emlakjet akademi

Emlakjet akademi

Emlakjet Akademi, ‘Yeni Nesil Emlak Danışmanı’ temasıyla düzenlenen Emlakjet Akademi 3. Eğitim Günleri’nde yüzlerce emlak danışmanı ile buluştu. İşte uzmanlarından yeni nesil emlak danışmanlığının 10 altın kuralı…

Emlakjet Akademi 2017 başlıyor!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Emlakjet Akademi programının 2017 takvimini duyurdu.

Emlakjet’ten emlakçılara eğitim!

İş ortağı olarak gördüğü emlak ofislerinin gelişimine destek olmak amacıyla ‘Emlakjet Akademi’yi kurarak sektöre yatırım yapan Emlakjet, başlattığı eğitim ve panel atağını İstanbul, Ankara ve İzmir’de 5 etkinlik ile tamamladı.

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

EmlakJet'ten flaş açıkalama: Konut fiyatları yükselirken, seçim beklentileri ertelenmeye yol açtı!

Emlakjet verilerine göre Nisan ayında konut fiyatları yükseldi, seçimlerin etkisi hissedildi. Ankara'nın ilçelerinde satılık arsa fiyatları yüzde 15,3 artış gösterdi. Mersin en çok konut aranan il oldu.

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya'da!

Emlakjet Jetsat hizmetini Antalya'ya taşıdı. Emlakjet, 'acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri' için İstanbul ve Ankara’da sağladığı hizmeti Antalya'da da sunacak.

Emlakjet ve TÜGEM’den yeni iş birliği! 

Emlakjet ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin  iki sene önce başlayan iş birlikleri yeni anlaşmalarla taçlandı.

Emlakjet JetSat hizmeti Ankara'da başladı!

Emlakjet, pandemi sürecinde mega kent İstanbul’da gayrimenkul piyasasına soluk aldıran JetSat hizmetini başkent Ankara’da da başlattı...

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Gebze'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 11. Akademi Lisesi, yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacak. 

Emlakjet, emlakçılar için Prestige dönemini başlatıyor!

Yeni nesil emlak bulma uygulamalarından Emlakjet, emlakçılar için kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Emlakjet ‘Prestige’ dönemi ile üye emlak danışmanlarının tüm ihtiyaçlarını ve işlerini 360 derece ele alarak danışmanlarına çözüm sunuyor. 

Emlakjet Emlak Danışmanlarının MYK ve TTY belge numaraları almaya başladı!

Emlakjet, emlak danışmanlarının Ticaret Taşınmaz Yetki (TTY) ve Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYK) belge numaralarını almaya başladı.

Emlakjet, Bursaspor’a sponsor oldu!

Emlakjet, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreninde önemli açıklamalarda bulunan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal, ''Emlakjet firması ile de forma reklamlarımız kadar değerli bir alanda logolarımızı buluşturduk, güçlerimizi birleştirdik'' dedi.

Emlakjet akademi Haberi

Emlakjet akademi

Emlakjet, Özyeğin Üniversitesi işbirliği ile Emlakjet Akademi 3. Eğitim Günleri, 6 - 20 Nisan 2018 tarihleri arasında 5 şehirde düzenlendi. Emlakjet, ‘Yeni Nesil Emlak Danışmanı’ temasıyla düzenlenen Emlakjet Akademi 3. Eğitim Günleri’nde yüzlerce emlak danışmanıyla buluştu. 

Akademi’de sektörün önde gelen uzmanları, hem en kritik konuları masaya yatırdı hem de ‘yeni nesil emlak danışmanlığı’ kavramını yeniden tanımladı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa olmak üzere 5 şehirde düzenlenen panel ve eğitimlerde gayrimenkulde 2018 trendlerinden, emlakçılık yasasına, müşteri odaklı satış tekniklerinden kentsel dönüşüme kadar sektörün en önemli konuları, önde gelen gayrimenkul profesyonelleri ve akademisyenleri tarafından ele alındı.


Gayrimenkul profesyonelleri ve akademisyenler katıldı

3’üncü yılına giren Emlakjet Akademi’de bu yıl ilk kez katılımcılara verilen fotoğraf ve kişisel stil eğitimleri yoğun ilgi gördü. Emlakjet Akademi 2018...