24 / 04 / 2024

Emlakjet ve Octovan iş birliği

Emlakjet ve Octovan iş birliği

Emlakjet, sektörü yeni iş ortaklıkları ile geliştirmeyi sürdürüyor.  Kurulduğu günden bugüne emlak seri ilan sektörünün lideri konumunda bulunan Emlakjet, Octovan ile yeni bir iş ortaklığına imza attı.

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Rus ve Ukraynalıların Türkiye’deki konutlara ilgisi arttı!

Türkiye’nin lider çevrimiçi gayrimenkul platformları arasında yer alan Emlakjet, Rus ve Ukrayna vatandaşlarının Türkiye’den konut alımı ve konut aramaya yönelik ilgisini masaya yatırdı. İşte detaylar...

İzmir ve Antalya'da konut fiyatları rekora koşuyor!

Emlakjet, Jetsat hizmetini İzmir ve Antalya'da da hayata geçirdi. Emlakjet tarafından hazırlanan verilere göre; İzmir'de pandemi sürecinde konut talebi 2 kattan fazla artarken, Antalya'da da konut fiyatları rekora koşuyor.

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya'da!

Emlakjet Jetsat hizmetini Antalya'ya taşıdı. Emlakjet, 'acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri' için İstanbul ve Ankara’da sağladığı hizmeti Antalya'da da sunacak.

Emlakjet ve TÜGEM’den yeni iş birliği! 

Emlakjet ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin  iki sene önce başlayan iş birlikleri yeni anlaşmalarla taçlandı.

Emlakjet, emlakçılar için Prestige dönemini başlatıyor!

Yeni nesil emlak bulma uygulamalarından Emlakjet, emlakçılar için kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Emlakjet ‘Prestige’ dönemi ile üye emlak danışmanlarının tüm ihtiyaçlarını ve işlerini 360 derece ele alarak danışmanlarına çözüm sunuyor. 

Emlakjet Emlak Danışmanlarının MYK ve TTY belge numaraları almaya başladı!

Emlakjet, emlak danışmanlarının Ticaret Taşınmaz Yetki (TTY) ve Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYK) belge numaralarını almaya başladı.

Emlakjet acil nakde ihtiyacı olanların evlerini 5 günde satın alıyor!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet, gayrimenkul sektörüne getirdiği yeniliklerle dikkat çekiyor. Gayrimenkul dünyasının eğilimlerini ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak çalışmalar gerçekleştiren Emlakjet, ‘’Acil nakde ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahiplerine’’ yeni çözümler sağlıyor.

Aradığı gayrimenkulü Emlakjet'te bulanların sayısı arttı!

Emlakjet 2019 yarıyıl analiz verilerine göre 2018 yılında gayrimenkul satın alma ve kiralama işlemini gerçekleştiren kişi oranı yüzde 28’idi. 2019 yılında ise bu oran yüzde 40 seviyelerine ulaştı.

Emlakjet, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası güçlerini birleştirdi!

Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliği yapan Emlakjet, yeni üye olacak gayrimenkul ofislerinin emlak odası aidatlarını karşılayacak...

Emlakjet ve TÜGEM'den sektörel işbirliği!

Emlakjet ve TÜGEM arasında gayrimenkul sektörüne katkı sağlamak amacıyla ortak faaliyetler yürütme konusunda etkin işbirliği yapıldı...

Emlakjet ve Octovan'dan yeni iş birliği!

Emlakjet, sektörü yeni iş ortaklıkları ile geliştirmeyi sürdürüyor.  Kurulduğu günden bugüne emlak seri ilan sektörünün lideri konumunda bulunan Emlakjet, Octovan ile yeni bir iş ortaklığına imza attı.

Emlakjet 400 bin kişiyi yeni eviyle buluşturdu! 

Yeni nesil emlak arama sitesi Emlakjet 2018 yılında 100 bin adet satılık ve 300 bin adet kiralık konutu ev arayan tüketiciler ile buluşturdu. 

Emlakjet ve Octovan iş birliği Haberi

Emlakjet ve Octovan iş birliği

Emlakjet, yapmış olduğu iş ortaklıkları ile emlak danışmanlarının ve ev arayan vatandaşların yanında yer almayı sürdürüyor. Sektördeki yenilikleri takip ederek kendini geliştirmeye devam eden Emlakjet, ev aramanın tüm süreçlerinde vatandaşların yanında olduğunu gösteren yeni bir iş ortaklığı yaptı. Octovan ile yapılan iş ortaklığı, ev arayışında olan kişilerin ‘nasıl taşınacağım’ derdine son veriyor.

Evden eve nakliyat hizmetine yeni bir soluk getiren Octovan, nakliyat hizmetlerini sorunsuz ve sabit fiyat imkanıyla kullanıcıları ile bir araya getiriyor. 2017'den bugüne kadar 5000’in üzerinde kullanıcıya hizmet veren firma nakliye sırasında değişen ücret skalasını sabit fiyat garantisi ile ortadan kaldırıyor. Nakliye hizmetlerini belirli bir ön eleme sürecine tabi tutan Octovan bu sayede kullanıcılarını ev taşıma ve parça eşya taşıma ihtiyaçlarında en iyi nakliye firmaları ile bir araya getiriyor. Ev arayışında...