26 / 04 / 2024

endeksa değerleme hizmeti

endeksa değerleme hizmeti

Yeni nesil gayrimenkul değerleme ve lokasyon analizi platformu olan Endeksacom, ticari gayrimenkuller için otomatik değerleme özelliğini de başlattı.

Martı GYO 2021-2022 dönemi için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Martı GYO tarafından 1 Nisan 2021-31 Mart 2022 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Aden Gayrimenkul Değerleme'nin seçilmesine karar verildi.

Yeşil GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Yeşil GYO'nun portföylerinde bulunan varlıklar için ve 2021 yılı için Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile  De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak...

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Vakıf GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan ve değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ firmasından değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Pera GYO 2021 yılı değerleme firmasını seçti!

Pera GYO'nun her bir varlık hakkında 2021 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine oybirliğiyle karar verildi.

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Doğuş GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde portföyüne alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Alarko GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Alarko GYO'nun portföyünde mevcut bulunan her bir varlık için "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Deniz GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Deniz GYO, portföyünde bulunan ve yıl içinde alınacak varlıkların değerlemesinin yaptırılması amacıyla; Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatınca tanımı yapılmış ve yetki verilmiş değerleme hizmeti alınacak şirketlerini seçti. 

Avrasya GYO 2021 yılı için değerleme firmasını seçti!

Avrasya GYO, portföyümüzde mevcut bulunan varlıklar için "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Kiler GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Kiler GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için 2021 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

endeksa değerleme hizmeti Haberi

endeksa değerleme hizmeti

Yeni nesil gayrimenkul değerleme ve lokasyon analizi platformu Endeksacom, ticari gayrimenkuller için otomatik değerleme özelliğini de başlattı. Endeksa, dünyada yalnızca 5 ülkede örneği bulunan Automated Valuation Model (AVM) yani Otomatik Değerleme Modeli’ni Türkiye’ye taşıyarak sektörde önemli bir boşluğu da dolduruyor. 

Büyük veri analizi ve makine öğrenimi yöntemlerini kullanarak tüm Türkiye için gayrimenkul değeri, lokasyon veri analizi ve öngörüleri sunan Endeksa, binlerce emlak danışmanının dışında yüz bine yakın bireysel müşteriye, değerleme firmalarına, gayrimenkul geliştiricilere, perakende firmalarına, finansal kurumlara ve kamu kurumlarına da önemli hizmetler sağlıyor.

Endeksa’nın hizmet verdiği kurumlar arasında BSH, Eczacıbaşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Vestel, Emlak Konut GYO, Suryapı ve Getir mevcut.

Şimdiye kadar konut ve arsa/araziler için otomatik değerleme hizmeti sunan Endeksa, hayata geçirdiği yeni özellikle dükkan ve mağazalar için de...