28 / 03 / 2024

esenyurt hoşdere imar planı

esenyurt hoşdere imar planı

İstanbul Esenyurt İlçesi, Sanayi Mahallesi, Hoşdere Toplu Konut Alanı Komşuluğundaki Fabrika Giriş Sahasına İlişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Esenyurt Hoşdere ticaret, turizm ve konut alanı imar planı askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi, Hoşdere Köyü Harmanlık Mevkii, 452 parsele ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli turizm, ticaret ve konut alanı olarak hazırlanan imar planı dün askıya çıkarıldı...

Esenyurt Hoşdere imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenyurt Hoşdere Köyü, Harmanlık Mevkii, 452 parsele ilişkin 1/5.000 ölçekli imar plan tadilatı 20 Şubat 2015 Cuma günü askıya çıktı.

Başakşehir Hoşdere'deki 13 bin metrekarelik arsanın imar planı değişikliği askıda! Dev projelere komşu!

İstanbul, Başakşehir  Bahçeşehir 2. Kısım (Hoşdere) Mahallesi 645 Ada 2 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Söz konusu arsa TOKİ Bahçeşehir 2. Kısım, Tual Bahçekent gibi projelere yakın konumda yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir ve Esenyurt İlçesi, Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul’a komşu Hoşdere'deki imar değişikliğine mahkemeden 2. ret!

Kanal İstanbul projesine komşu bölge olan Başakşehir Hoşdere'de, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın konut ısrarı mahkemece ikinci defa haksız görüldü. 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Peki gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri...

Başakşehir Hoşdere 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi 663 ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hoşdere 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi 643 Ada 4 Nolu Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Hoşdere'deki imar değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek olan "Yenişehir"in komşusu Başakşehir Hoşdere'deki 8.3 hektar büyüklüğündeki alanın imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verildi. Açıkça hukuka aykırı olduğu tespit edilen işlemin, telafisi güç hasarlar oluşturabileceği vurgulandı.

Hoşdere 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi Hoşdere Mahallesi 702 Ada 2 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hoşdere 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, 542 Ada 1 Parsel ile 547 Ada 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Başakşehir Hoşdere 1. Etap 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanı 647 Ada 4 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

esenyurt hoşdere imar planı Haberi

esenyurt hoşdere imar planı


İstanbul Esenyurt İlçesi, Sanayi Mahallesi, Hoşdere Toplu Konut Alanı Komşuluğundaki Fabrika Giriş Sahasına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Teklifi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan Fabrika Giriş Sahasına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği 15 Aralık 2015 tarihinde askıdan inecek.


Planlama alanında, alanın güneyinde yer alan dini tesis, sağlık tesisi ve park alanı donatılarının, kuzeydeki ticaret alanı ile yer değiştirilmesi ile güneydeki ticaret alanlarında bütüncüllüğün sağlanması ve donatıların daha eşit erişebilir mesafelerde yer alması amacıyla donatılar yeniden organize edildi.



İmar planı ve plan raporları için tıklayınız





Gülcihan...