19 / 04 / 2024

gaziantep 2016 yatırımları

gaziantep 2016 yatırımları

Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Gaziantep Valisi Mustafa Asım Alkan toplantıda “360 projenin hayata geçtiği Gaziantep’te projelere 5 milyar 454 milyon 878 bin liralık bütçe ayrıldı” açıklamasında bulundu.

Gaziantep'te ulaşım projeleri ne durumda?

"Dünya Gastronomi Kenti" olarak kabul edilen Gaziantep, kazandığı bu yeni kimlik ve unvan ile gastronomi turizminin de yükselen yıldızı olacaktır.

Gaziantep İslahiye Hükümet Konağı'nın yer tespit çalışmaları başladı!

GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi’nde yapılması planlanan yeni hükümet konağının yer konusunda tespit çalışması başlatıldı. Hükümet konağının muhtemel yapılması uygun görülen alanlar üzerinde çalışmalar yapıldı.

GASKİ'den Araban'a atıksu deposu!

Atıksu deposunda incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgiler alan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ilçeler ve beldelere yönelik alt yapı çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu ve özel sektör yatırımları 2017'de artacak!

2016 yılında 440.7 milyar lira seviyesinde gerçekleşen yatırımlar gelecek yıl 497.1 milyar TL`ye yükselecek. Yatırımların 374.8 milyar liralık bölümü ise özel kesim tarafından yapılacak. Öte yandan yatırımların tamamlanma süresi de kısalıyor.

Hasan Sever İnşaat'ın enerji yatırımları arttı!

İstanbul, Gaziantep ve yurtdışında birçok büyük inşaat projesine imza atan Hasan Sever İnşaat A.Ş. enerji yatırımlarını arttırma kararı aldı.

gaziantep 2016 yatırımları Haberi

gaziantep 2016 yatırımları

Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, kentte görev yapan kamu kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, kurumlarının projeleri hakkında bilgiler veren temsilciler, hizmet karnelerini Gaziantep Valisi Mustafa Asım Alkan’a sundu. Vali Alkan yaptığı açıklamada; “360 projenin hayata geçtiği Gaziantep’te projelere 5 milyar 454 milyon 878 bin liralık bütçe ayrıldı” dedi.


Gaziantep Valiliği’nde gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısına kentte görev yapan kamu kurum temsilcileri katıldı. Gaziantep Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan’ın başkanlığında yapılan toplantıda, kurum müdürleri projelerin akıbetleri hakkında bilgi verdi. 


PASTANIN EN BÜYÜK DİLİMİ NEREDE?

Gaziantep’e ayrılan bütçenin aslan payı eğitime ayrıldı. Vali Yardımcısı Alkan; “2016 yılında da önceki üç yılda olduğu gibi yatırım büyüklükleri itibari ile en çok bütçe eğitime ayrıldı. Eğitime, 183 milyon 873 bin lira ayrıldı” ifadelerine yer verdi. 


DOST; “ÇALIŞMALARA DEVAM”

Toplantıda...