29 / 03 / 2024

Hayat Park Prestij Konakları nerede konum bilgisi

Hayat Park Prestij Konakları nerede konum bilgisi

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları geliyor! Yeni proje!

Ünsal Group Başakşehir'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje 221 milyon 849 bin 888 TL'ye mal olacak.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Hayat Park 3 Paradise AVM 19 ay sonra açılacak. AVM 24 saat açık olacak.

Semt Bahçekent daire satış fiyatları!

Semt Bahçekent daire satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje Başakşehir Bahçekent'te, 140 dönümlük Hayat Park projesine komşu olarak yükseliyor...

Hayat Park'ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı tarafıdan Hayat Park’ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi...

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık!

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunan proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda yükseliyor.

Bahçekent Avrupark Evleri nerede?

Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede inşa edilen Avrupark Konutları 78 bin 640 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Bahçekent Avrupark Evleri nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede konum bilgisi Haberi

Hayat Park Prestij Konakları nerede konum bilgisi

Ünsal Group İstanbul Başakşehir'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje Hayat Park Prestij Konakları adıyla inşa edilecek.

221 milyon 849 bin 888 TL'ye mal olacak olan Hayat Park Prestij konakları projesinde 234 adet konut ve 24 adet ticari ünite yer alacak.

Ünsal Group Hayat Park Prestij Konakları projesinin arsa alanı 25 bin 802 metrekare, inşaat alanı ise 89 bin 445 metrekare olarak belirlendi.

Hayat Park Prestij Konakları projesinde toplam 12 adet blok yer alacak. Projede 10 adet konut bloğu 2 adet ticari bloğu yer alacak. 

Hayat Park Prestij Konakları nerede?
Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarına değinelim.

Başakşehir Hayat Park Prestij Konakları projesinde 4 adet 2+1...