28 / 03 / 2024

İNDER Mükemmellik Zirvesi

İNDER Mükemmellik Zirvesi

İstanbul İnşaatçılar Derneği tarafından ilk kez düzenlenen İNDER Mükemmellik Zirvesi, 12 Mayıs 2015 tarihinde Hilton İstanbul Kozyatağı Otel’de gerçekleşecek.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

925 ayar gümüş gram fiyatı ne kadar?

Dün güne 12,35 liradan başlayan gümüş, Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükseldi. Bugün ise 12,65 liradan işlem gören gümüşün gramı şu dakikalarda, 12,51 liradan işlem görüyor.

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Akbatı'ya BREEAM'den Mükemmellik Sertifikası!

Akbatı, dünyanın en tanınan çevre dostu bina sertifika sistemi BREEAM’de, In-Use International Part 2 kategorisinde “Excellent” derecesini alarak büyük bir başarıya daha imza attı..

İnşaat dünyası 4.0’a odaklandı!

Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim Teknoloji Vakfı ve İstanbul Aydın Üniversitesi, ortaklığında düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, önceki gün gerçekleştirildi. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi yapıldı!

Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim Teknoloji Vakfı ve İstanbul Aydın Üniversitesi, işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi gerçekleştirildi. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi 29 Mart'ta!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek. Zirve, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenleniyor.

İNDER Mükemmellik Zirvesi Haberi

İNDER Mükemmellik Zirvesi

2015’in ikinci yarısından itibaren yeni bir döneme hazırlanan Türkiye ve Türk Gayrimenkul Sektörüne ışık tutacak bilgiler, 12 Mayıs 2015 tarihinde İNDER’in düzenleyeceği ‘Mükemmelik Zirvesi’ ile kamuoyuna aktarılacak. 


İNDER Mükemmellik Zirvesi, yapı sektöründe mükemmellik kültürünü benimsemiş, Türk Yapı Müteahhitliği Sektörünü dünyada hak ettiği yeri almasını hedefleyen, küresel rekabet gücüne ulaşıp fark yaratmak isteyen “mükemmellik hedefindeki” kurum ve kuruluşları bir araya getirecek.  


Konut satışlarının tabana yayılması ve orta ve alt gelir grubunun konut sahibi olabilmesi için devletin, inşaatçıların, konut sahibi olmak isteyenlerin üzerine düşen görevlerin dile getirileceği zirvede; finans sektörünün, kentsel dönüşüme ve konutun tabana yayılması için atılacak adımlara sağlayabileceği finansal destekler de anlatılacak. Zirvede ayrıca ‘yeni dönemde’ (seçim sonrasında) gayrimenkul sektöründeki beklentiler kentsel dönüşümde atılması gereken adımlar ele alınacak.  Zirvenin en...