18 / 04 / 2024

istanbul cephe yenileme ihaleleri

istanbul cephe yenileme ihaleleri

İstanbul Fatih’in tarihi sokak ve caddelerine yaklaşık 1.5 milyon TL'ye “tarihi makyaj” yapılacak. Tüm masraflar Fatih Belediyesi bütçesinden karşılanacak

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

İstanbul tramvay hatları yenileme ihalesi iptal edildi!

İstanbul’da Bağcılar-Kabataş ve Habipler-Topkapı tramvay hatlarında meydana gelen yıpranma sebebiyle yapılacak olan yenileme çalışmaları için açılan ihale iptal edildi.

Renda Köşkü'ndeki tadilat devlet sırrı oldu!

Başkent Ankara'da yer alan Renda Köşkünde yürütülen dış cephe yenileme ve inşaat faaliyetleri,“Devlet Sırrı’’ oldu.

Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik cephe yenileme çalışması!

İstanbul Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik bina cephesi yenileme maliyetinin 1 milyon 875 bin TL’si İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesinden, 3 milyon TL’si Fatih Belediyesi’nden, geri kalanı ise vatandaşın cebinden çıkacak.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe yenileme çalışması yapılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfa'da cephe yenileme çalışmaları başladı!

Cephe iyileştirme çalışmalarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu kez tarihi Urfa sokaklarına yeniden hayat veriyor.

Şanlıurfa Haleplibahçe'de cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yapıları tarihi mimari dokuya uygun hale getiriyor.

Altınordu'daki cephe yenileme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

Ordu ilinin değişimi ve dönüşümüne yönelik projeleri tek tek hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binaların dış cephe iyileştirme çalışmalarının ilk etabını tamamladı

Bursa İstanbul Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Cephe sağlıklaştırma çalışmalarına kent merkezinden sonra kent girişlerindeki ana arterlerde de devam eden Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’nin kent meydanından girişte ana yola cepheli binalardaki görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyor.

istanbul cephe yenileme ihaleleri Haberi

istanbul cephe yenileme ihaleleri

İstanbul Fatih genelinde yer alan bina cephelerini tarihi dokuya uyumlu hale getirmek ve estetiğe aykırı uygulamalarının gidermek için bina cephelerinin yeniden irdelenerek uygun cephe malzemesi ile kaplanması reklam panoları ve klimaların estetik bir şekilde yeniden tesisi için ilçe genelinde cephe yenileme yapım işi için ihale düzenlendi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre yapılan ihale kapsamında Kutucular Caddesi, Kutucu Sokak, Limoncu Sokak, Kadıoğlu Sokak, Sobacılar Sokak, Çanakçılar Sokak, Simkeş Camii Sokak, Molataşı Caddesi, Gevgili Sokak, Müstantik Caddesi, Dönüş Sokak, Şehsuvarbey Sokak ve Yusuf Aşkın Sokak'ta yapılacak onarım için Fatih Belediye Meclisi 3 Ocak 2018'de karar aldı. Karar gereğinin yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne gönderildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ekim ayı oturumunda cephe yenileme işi için ilçe belediyesinin aldığı karar onaylandı ve oy...