25 / 04 / 2024

istanbul finans merkezi inşaatı

istanbul finans merkezi inşaatı

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan yaptığı açıklamada, İstanbul Finans Merkezi'nde fiziki tamamlanmanın Eylül 2021 itibarıyla yüzde 67.51'e ulaştığını kaydetti.

Murat Kurum: İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatını hızlandırdık!

Sabah Gazetesi tarafından ikincisi düzenlenen Türkiye 2023 Zirvesi'de konuşan Çevre Bakanı Kurum, "İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ni 2021 sonunda tamamlayacağız" diye konuştu...

İFM 2020'de tamamlanacak!

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, Halk GYO'nun önümüzdeki dönem projeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yetgin, İFM'nin 2020'de teslim edeceğini söyledi.

İstanbul Finans Merkezi'nin altyapı çalışmaları 2019'da bitirilecek!

Dünyanın en büyük 10 finans merkezinden biri olarak inşa edilmesi planlanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin ortak altyapı inşasına başlanıyor. Finans merkeziyle birlikte yapımı tamamlanması planlanan altyapı çalışmaları 2019'un ilk aylarında bitirilecek.

İFM İstanbul'un uluslararası finans merkezi olmasını sağlayacak!

KGF Genel Müdürü Hikmet Kurnaz,"İFM, büyük bir iddiayı, bir iradeyi ortaya koyuyor. İFM, Türkiye finans tarihinde anlatılacak bir ders olacak" diyor.

İstanbul Finans Merkezi sigorta sektörüne katkı sağlayacak mı?

Sigortayeri Genel Müdürü Erdem Can, mevzuat ve vergisel konularda değişikliğin yabancı şirketlerin Türkiye’deki yatırımlarını artıracağını söyledi.

İstanbul Finans Merkezi'nin ofisleri satışa çıkıyor!

İstanbul’u dünyanın en önemli finans merkezlerinden birisi haline getirecek olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ofisleri çok yakında satışa çıkıyor.

İstanbul Finans Merkezi'nde hafriyat çalışmaları sona erdi!

Ataşehir'de 300 dönüm arazi üzerine inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesinde 27 ay süren hafriyat ve iksa çalışmaları sona erdi.

İstanbul Finans Merkezi'nin hafriyat çalışmaları 27 ay sürdü!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonunda 10 paydaşla beraber sürdürülen ve tamamlandığında Türkiye'yi küresel finans liginde öne çıkaracak İFM projesinde, 27 ay süren hafriyat ve iksa çalışmaları sona erdi.

İstanbul Finans Merkezi inşaatında son durum!

İnşaatın tüm detaylarını vinçten takip eden operatör Mustafa Çakırbaş, zemin çalışmaları çileli geçen ve günde 2 bin 140 kamyon tarafından hafriyat taşınan projenin muazzam bir çalışma temposuyla bugüne kadar geldiğini söyledi..

İstanbul Finans Merkezi'nin hafriyat çalışmaları sona erdi!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinde, 27 ay süren hafriyat ve iksa çalışmaları sona erdi. Kule vinç operatörü Çakırbaş: "Sürekli kule vincin tepesinde olduğumuz için bütün çalışmaları gözlemleme şansımız oldu" dedi.

İstanbul Finans Merkezi ülkemize katma değer getirecek önemli bir proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum İFM’nin ülkemize katma değer getirecek önemli bir proje olduğunu söyledi.

Ağaoğlu'ndan İstanbul Finans Merkezi açıklaması!

Bugün İstanbul Ortaköy'deki evinde basınla bir araya gelen Ali Ağaoğlu, hem İstanbul Finans Merkezi'nin Ataşehir'den Ümraniye'ye geçişiyle ilgili görüşlerini paylaştı hem de kendi projelerinden bahsetti...

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin havadan videosu!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi havadan görüntülendi!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi yaklaşık 2 milyon 500 bin metrekare inşaat alanınsa sahip. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde ofis, alışveriş merkezleri, otel, rezidans, kültür ve kongre

Murat Kurum'dan İstanbul Finans Merkezi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada toplam 3,5 milyon metrekare inşaat alanına sahip İstanbul Finans Merkezi'nin 2021 Aralık ayına yetiştirilmesi için gece gündüz mesai harcandığını dile getirdi.

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde yangın!

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynırda çıkan yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü.

İstanbul Finans Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 ada, 9 No'lu Parselde yer alan İstanbul Finans Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı...

Murat Kurum: İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatını hızlandırdık!

Sabah Gazetesi tarafından ikincisi düzenlenen Türkiye 2023 Zirvesi'de konuşan Çevre Bakanı Kurum, "İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ni 2021 sonunda tamamlayacağız" diye konuştu...

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği sağlandı!

Dünyanın en hızlı büyüyen finans merkezleri arasında yer alan Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliğini kapsayan mutabakat zaptı, Katar Finans Merkezi İdaresi ve Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında imzalandı.

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği!

Katar Finans Merkezi ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşmayla, Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği kapsamında çalışmalar yapılacak...

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatı 2020'de bitecek!

İstanbul Finans Merkezi (İFM) ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, ''İnşaatlar başta olduğundan çok daha hızlı başlamış durumda. 2020’nin sonunda bitirmiş olacağız. 2022’nin ilk çeyreğinde de taşınmaları başlatmış olacağız'' dedi.

İstanbul Finans Merkezi 2022'de tamam!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi İstanbul Finans Merkezi Daire Başkanı Dr. Serkan Yüksel, "İstanbul’da finans alanında bir hikaye yaratmak istiyoruz. Finansal teknoloji çok yeni bir kavram" diye konuştu...

Murat Uysal: TCMB olarak İstanbul Finans Merkezi'nde yer alacağız!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, "İstanbul Finans Merkezi'nde bizim yerimiz var, orada binamız yapılacak, bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. Buranın tamamlanması halinde taşınma süreci gerçekleşebilir" dedi...

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde İstanbul Finans Merkezi dairesi kuruldu!

Üçte birlik kısmı Türkiye Varlık Fonu’na devredilen İstanbul Finans Merkezi projesine Ankara el attı. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’nin altına İstanbul Finans Merkezi Daire Başkanlığı kuruldu...

İstanbul Finans Merkezi İstanbul için bir milat olacak!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Finans Merkezi'nin hızlıca devreye alınmasıyla İstanbul'un bir miladı olacağını söyledi.

ICBC, İstanbul Finans Merkezi'ne mi geliyor?

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Aşan, ICBC yöneticilerini ağırladı. Yapılan görüşmede İstanbul Finans Merkezi'nin imkanlarının da ICBC yetkilileriyle değerlendirildiği öğrenildi...

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatı 2022'de bitecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, 2022 yılının başında Finans Merkezi'nin inşaat sürecinin biteceğini açıkladı.

istanbul finans merkezi inşaatı Haberi

istanbul finans merkezi inşaatı

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, merakla beklenen İstanbul Finans Merkezi'nde fiziki tamamlanmanın bu ay itibariyle yüzde 67.51'e ulaştığını kaydetti. Sabah'tan Betül Alakent'in haberine göre, Aşan, yaptığı açıklamada, katılım finans konusunda bazı işbirlikleri yapabileceklerini dile getirerek, "İstanbul için katılım finans tarafında ciddi bir ilgi var. Yasa çalışması devam ediyor Orada iyi bir altyapı oluşturacağız" dedi. A Para'nın düzenlediği Finansın Geleceği Zirvesi'nde "İstanbul Finans Şehri'ne Doğru" başlıklı sunum yapan Aşan, "Birkaç işbirliği peşindeyiz. Malezya bizim açımızdan önemli ama onların kendi öncelikleri var, bizim kendi önceliklerimiz var. Körfez çok hevesli ama işte onların geleceği altyapı bizim tam istediğimiz altyapı mıdır? Bunlara bakılıyor. Ancak şunu söyleyeyim; İstanbul için katılım finans tarafında ciddi bir ilgi var" dedi.

AVANTAJI KULLANALIM

Küresel ekonomide yaşanan...