18 / 04 / 2024

İstanbul İnşaatçılar Derneği mükemmellik zirvesi ne zaman

İstanbul İnşaatçılar Derneği mükemmellik zirvesi ne zaman

İstanbul İnşaatçılar Derneği tarafından ilk kez düzenlenen İNDER Mükemmellik Zirvesi, 12 Mayıs 2015 tarihinde Hilton İstanbul Kozyatağı Otel’de gerçekleşecek.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Ev fiyatlarına yeni zam sinyali!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER), 2022'de en önemli sorunun ev fiyatları olacağının altını çizerek, sorunun çözümü için ‘ticari çıkardan arındırılmış kentsel dönüşüm’e işaret etti.

Kamu bankalarının faiz indirimi konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Kamu bankalarının faiz indirimi hakkında değerlendirme yapan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kararın konut sektörünü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Döviz gelirleri gayrimenkule gidecek! 

Yeni konut projelerinin yakın zamanda raftan ineceğini söyleyen İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, dövizden elde edilen gelirin gayrimenkul yatırım için kullanacağını dile getirdi.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

2021'de ev fiyatları artacak mı?

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

4 soruda gayrimenkul sektöründe yaşananlar! 

Türkiye genelinde konut satışları yüzde 32 oranında düştü. Son zamanlarda emlak piyasasında yaşanan gelişmeleri aktaran İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, satışlar hakkında değerlendirme yaptı. 

İstanbul İnşaatçılar Derneği mükemmellik zirvesi ne zaman Haberi

İstanbul İnşaatçılar Derneği mükemmellik zirvesi ne zaman

2015’in ikinci yarısından itibaren yeni bir döneme hazırlanan Türkiye ve Türk Gayrimenkul Sektörüne ışık tutacak bilgiler, 12 Mayıs 2015 tarihinde İNDER’in düzenleyeceği ‘Mükemmelik Zirvesi’ ile kamuoyuna aktarılacak. 


İNDER Mükemmellik Zirvesi, yapı sektöründe mükemmellik kültürünü benimsemiş, Türk Yapı Müteahhitliği Sektörünü dünyada hak ettiği yeri almasını hedefleyen, küresel rekabet gücüne ulaşıp fark yaratmak isteyen “mükemmellik hedefindeki” kurum ve kuruluşları bir araya getirecek.  


Konut satışlarının tabana yayılması ve orta ve alt gelir grubunun konut sahibi olabilmesi için devletin, inşaatçıların, konut sahibi olmak isteyenlerin üzerine düşen görevlerin dile getirileceği zirvede; finans sektörünün, kentsel dönüşüme ve konutun tabana yayılması için atılacak adımlara sağlayabileceği finansal destekler de anlatılacak. Zirvede ayrıca ‘yeni dönemde’ (seçim sonrasında) gayrimenkul sektöründeki beklentiler kentsel dönüşümde atılması gereken adımlar ele alınacak.  Zirvenin en...