19 / 04 / 2024

İstanbul Kongre Merkezi best gayrimenkul 14 fuarı ne zaman

İstanbul Kongre Merkezi best gayrimenkul 14 fuarı ne zaman

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu markalarından biri olan Bileşim, gayrimenkul sektörünün önemli firmalarını bir araya getirecek yepyeni bir fuar düzenliyor. İstanbul Kongre Merkezi'nde 22-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehri Belediyesi, kongre merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde sona yaklaşılıyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin yapımı sürüyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı devam ediyor. Projenin Doğu Marmara bölgesinin en önemli kültür merkezi olması planlanıyor.

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'ndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne inşa edilen Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

İstanbul Kongre Merkezi best gayrimenkul 14 fuarı ne zaman Haberi

İstanbul Kongre Merkezi best gayrimenkul 14 fuarı ne zaman


Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu markalarından biri olan Bileşim, gayrimenkul sektörünün önemli firmalarını bir araya getirecek yepyeni bir fuar düzenliyor. İstanbul Kongre Merkezi'nde 22-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


Best Gayrimenkul 14 Fuarı, sektör oyuncularını yatırımcıyla buluşturacak önemli bir platform olmayı hedefliyor. "Yatırımın Fırsat Günleri" mottosuyla düzenlenen fuar kapsamında yatırımcılar, bugüne kadar hayata geçirilen fuarlardan farklı olarak özel indirimler, ekstra vadeler gibi firmaların sunacağı pek çok avantajdan da yararlanabilecekler. Yatırımcıların yanı sıra nihai tüketiciye de hitap eden fuarda satış işlemleri tamamlanabilecek, kredilendirme hizmetleri verilecek. Fuar ayrıca sektörün ana konularına eğilen panellere de ev sahipliği yapacak.



BEST Gayrimenkul 14 Fuarı'nı, gayrimenkul sektörünün talebi üzerine ve İnşaat Dünyası Dergisi'nin katkılarıyla düzenlediklerini belirten Bileşim Yayıncılık ve Fuarcılık Yönetim...