19 / 04 / 2024

izmir otopark

izmir otopark

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı bölgelerine, biri “tam otomatik” olmak üzere 3 bin 386 araç kapasiteli 10 otopark daha inşa edecek.

İzmir Büyükşehir'den yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belelediyesi Hatay'da yeni bir otopark inşa ediyor.

İzmir Hatay'a 440 araçlık otopark geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay bölgesinde 440 araç kapasiteli yeni bir otopark için ay sonunda ihaleye çıkıyor. Çok fonksiyonlu bu bina, otopark özelliğinin dışında, çatısındaki seyir terası ve süs havuzu ile keyifli bir dinlenme alanı olacak.

İzmir'de 11 katlı tam otomatik otopark için temel atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin “en modern” otoparklarından birini Alsancak’a kurabilmek için düğmeye bastı. Hocazade Camii’nin karşısında yapılacak 11 katlı ‘tam otomatik otopark’ın temel atma töreni gerçekleşti...

Otopark ücretleri yüzde 33 zamlandı! İstanbul, Ankara ve İzmir 17 Haziran 2022 otopark fiyat listesi...

İzmir’de otopark ücretlerine zam geldi! Yüzde 33 zamlı fiyatlar 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de otopark ücretleri ne kadar? İşte İSPARK, İZELMAN VE ANPARK 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

İzmir'deki metro otopark inşaatındaki göçükte arama çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından metro vagonları için bir firmaya yaptırılan ve inşaatı devam eden yer altı otoparkında meydana gelen göçük altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

İzmir Büyükşehir'den kiralık süpermarket ve otopark!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetindeki süpermarket ve otoparkı kiraya verecek. Teklifler, 7 Şubat 2019 tarihinde alınacak...

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

İzmir Hatay'daki 8 katlı otopark hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay bölgesinde inşa edilen 8 katlı otoparkın 3 Kasım'da hizmete açılacağı açıklandı. Toplam 10.3 milyon TL'ye inşa edilen otopark, 429 araç kapasitesine sahip olacak.

İzmir Menemen'e hurda araç otoparkı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaşanan hurda sorununa kalıcı çözüm için Menemen’de 18 bin 349 metrekarelik alanda Hurda Araç Otoparkı inşa ediyor.

İzmir'in seyir teraslı otoparkı Eylül'de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Hatay'da hayata geçirdiği 8 katlı otopark Eylül'de hizmete açılacak.

İzmir Büyükşehir'den metro vagonları için yer altı otoparkı!

Genişleyen metro ağı için 95 yeni vagonu filosuna katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu vagonları Halkapınar’da inşaatına devam ettiği 2 katlı yer altı otoparkında konuşlandıracak.

İzmir Selvili Yeraltı Otoparkı'nın ihalesi 11 Nisan'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar’a hizmet verecek 160 araç kapasiteli Selvili Yeraltı Otopark’ı için ihaleye çıkacak.

İzmir'e 10 yeni otopark müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı bölgelerine, biri “tam otomatik” olmak üzere 3 bin 386 araç kapasiteli 10 otopark daha inşa edecek.

İzmir Hatay'ın ikinci katlı otoparkı da tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da yapımına devam ettiği 429 araçlık katlı otoparkın kaba inşaatının yüzde 95 'ini tamamladı.

İzmir Büyükşehir'den yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belelediyesi Hatay'da yeni bir otopark inşa ediyor.

izmir otopark Haberi

izmir otopark

Türkiye’de yerel yönetimlerin yaptığı ilk tam otomatik katlı otopark olan Alsancak Otoparkı,  Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı, Atatürk Kapalı Spor Salonu Önü Yeraltı Otoparkı, Bahriye Üçok Yeraltı Otoparkı, Kültürpark Yeraltı Otoparkı, Buca Kasaplar Meydanı Yeraltı Otoparkı, Gaziemir Semt Garajı Otoparkı ve Alaybey Katlı Otoparkı’nı inşa eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılında bu alanda yeni yatırımlara imza atacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Hatay’da katlı otopark ile Yeşilyurt’ta yeraltı otoparkı inşaatlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar, Karşıyaka, Bayraklı ve Konak bölgelerinde 8 otopark daha planladı.
İzmir Büyükşehir, öncelikle 160 araçlık Karabağlar Selvili Yeraltı Otoparkı ile 630 araçlık Bayraklı Adliye Tam Otoparkı’nın yapımı için bir ihale düzenleyecek.

Hatay bu yıl, Yeşilyurt önümüzdeki yıl hazır


Hatay semtinin otopark ihtiyacını gidermek için “Hatay...