19 / 04 / 2024

İzmit ilginç bina

İzmit ilginç bina

İzmit'teki 8 katlı bina ilginç mimarisiyle görenleri hayrete düşürüyor. Bir cephesinde büyük bir oda, 2 metre genişliğindeki diğer cephesinde ise koridor ve mutfak planıyla inşa edilen bina büyük korku yaşatıyor.

İzmit'te toprak kayması nedeniyle iki bina boşaltıldı!

İzmit Turgut Mahallesi Evliya Çelebi Sokak üzerinde yer alan iki bina toprak kayması nedeniyle boşaltıldı.

Kocaeli'de 25 bin bina hasarlı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor. Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut bölgede yıkılması gereken çok sayıda bina olduğunu dile getirdi.

Kocaeli'de toprak kayması nedeniyle bir bina boşaltıldı!

Kocaeli İzmit'te yaşanan toprak kayması sebebiyle yandaki 3 katlı bina tedbir amaçlı tahliye edildi.

Küçükçekmece'de ilginç bina yıkımı!

İstanbul'da yaşanan 5,8’lik depremde hasar gören Küçükçekmece'deki bir binanın yıkım çalışmalarına çatısına çıkarılan küçük bir iş makinesi ile başlandı...

İzmit'teki 8 katlı bina mimarisiyle hayrete düşürdü!

İzmit'teki 8 katlı bina ilginç mimarisiyle görenleri hayrete düşürüyor. Bir cephesinde büyük bir oda, 2 metre genişliğindeki diğer cephesinde ise koridor ve mutfak planıyla inşa edilen bina büyük korku yaşatıyor.

İzmit'teki 8 katlı bina mimarisi ile hayret ettiriyor!

Kocaeli İzmit'te, 8 katlı bina ilginç mimarisi ile dikkat çekiyor. Bir cephesinde büyük bir oda, 2 metre genişliğindeki diğer cephesinde ise koridor ve mutfak planıyla yapılan bina, korkuya sebep oluyor.

İzmit'te riskli 2 bina tahliye edildi!

İzmit'te etkili olan yoğun yağışlar sonrasında toprak kaymasının yaşandığı 2 bina, çökme tehlikesi nedeniyle tahliye edildi. Binalarda oturanlar değerli eşyaları alarak evlerini tahliye etti.

İzmit'te tehlikeli bina yıkımı!

İzmit'te eski maliye lojmanlarının yıkımı devam ediyor. Binanın yıkım işlemi sürerken, bina çevresinde yeterince güvenlik önlemi alınmaması dikkat çekti. 

Bursa'daki ilginç bina görenleri şaşırtıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Bahçekaya Mahallesi'nde yer bulunamadığı için yüksek kolonlar sayesinde yolun üstünde bulunan ve cami lojmanı olarak kullanılan bina görüntüsüyle dikkatleri çekiyor

İlginç mimariye sahip 17 bina!

Dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ilginç tasarımlı binalar, görenleri şaşırtıyor. İşte o binalardan 17 tanesi...

Sütlüce'de yıkılan bina ile ilgili ilginç detay!

Beyoğlu’nda temeli olmayan 4 katlı bina yıkıldı. Binanın 2005 yılındaki fotoğrafına ulaşıldı. 3 katlı olan binanın 4 kata çıkmış olması dikkatleri çekti.

Dünyadaki en ilginç tasarımlı 10 yapı!

Dünyadaki en ilginç tasarıma ve mimariye sahip yapılar sizler için araştırıldı. İşte mimari yapısıyla şaşırtan 10 bina....

Türkiye'deki ilginç mimarili 19 bina!

Türkiye'nin dört bir yanında yer alan ilginç mimarili 19 bina bulunuyor. İşte Türkiye'nin ilginç yapıları...

İzmit ilginç bina Haberi

İzmit ilginç bina

İzmit'te bir cephesi İnönü, diğer cephesi ise Akçacami Caddesi'ne bakan 8 katlı binanın ilginç mimarisi görenleri korkutuyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; biri 3, diğeri 2 katlı iki yapı arasında inşa edilen binanın İnönü Caddesi'ne bakan cephesinde büyük bir oda, tuvalet, merpen ve havalandırma boşluğu yer alıyor.

2 metre genişliğine sahip evin diğer cephesinde ise koridor ve mutfak bulunuyor.

38 YILLIK BİNA

İlginç görüntüye sahip, 38 yaşında olduğu öğenilen binada az sayıda kişinin yaşadığı belirtildi.

Sahiplerinin tüm arsayı değerlendirmek için böyle bir mimariye sahip olduğu kaydedilen bina, görünümüyle korku yaşatıyor.