18 / 04 / 2024

kahramanmaraşta satılık gayrimenkul

kahramanmaraşta satılık gayrimenkul

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlı Onikişubat Pınarbaşı'nda yer alan arsayı 6 milyon 7 bin 488 TL bedelle satışa çıkardı.

Kahramanmaraş'ta 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Onikişubat İlçesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkan taşınmazın bedeli 13 milyon 541 bin TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş'ta satılık gayrimenkul: 1 milyon 500 bin liraya!

Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı Kahramanmaraş Pınarbaşı Köyü 'nde yer alan 3 bin metrekare alana sahip gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 6 Şubat 2014 tarihinde saat 15:00 'de gerçekleştirilecek...

Kahramanmaraş'ta satılık gayrimenkul 1 milyon 522 bin TL!

Kahramanmaraş İli Hayrullah Mahallesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 522 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 26 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek.

Kahramanmaraş'ta satılık gayrimenkul 1 milyon 691 bin TL!

Kahramanmaraş İli Merkez ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 691 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 18 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Kahramanmaraş'ta hazineye ait gayrimenkul satılıyor!

Kahramanmaraş Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden Kahramanmaraş'ta bulunan gayrimenkul 27 Haziran 2013 tarihinde satışa çıkacak

Kahramanmaraş'ta 4 adet satılık gayrimenkul: 5 milyon liraya!

Kahramanmaraş'da bulunan 4 adet gayrimenkulün toplam bedeli 5 milyon lira olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı 16 Ağustos 2013'de gerçekleşecek...

Kahramanmaraş 'ta satılık arsalar: 666 bin liraya!

Kahramanmaraş'ta bulunan 12 adet arsanın en düşük muhammen bedeli 68 bin lira olarak belirlendi

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Kahramanmaraş'ta 2.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Karamanlı'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 747 bin 55 lira bedelle satışa çıkardı. 

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mod Kanaan Nassan ve Omar Alnahass ortaklığında kuruldu. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Onikişubat'ta 12.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Onikişubat Belediye Başkanlığı tarafından Hayrullah Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 6 Şubat'ta gerçekleşecek..

Adana Çukurova'da 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, 100.Yıl Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 14 Aralık'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

kahramanmaraşta satılık gayrimenkul Haberi

kahramanmaraşta satılık gayrimenkul

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlı Onikişubat Pınarbaşı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsanın bedeli 6 milyon 7 bin 488 TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığından;


1- Yukarıdaki tabloda özellikleri ve ihale bilgileri belirtilen mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ait taşınmazın satış ihalesi 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun ilgili maddeleri doğrultusunda belirtilen tarih ve saat’de, İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı No: 25 adresindeki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda yapılacaktır.
2- İhale ile ilgili şartnameler 200,00 TL karşılığında (şartname bedeli Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına ödenecektir.) İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı-Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğünden alınabilir. Şartname bedeli ödemeyenler ihaleye katılamayacaklardır.
3- İhale ile mülkiyeti satılacak taşınmazın geçici teminat tutarı yukarıdaki tablodaki belirtilmiş olup, nakit olarak ödenecekse ihale saatinden önce Kahramanmaraş Büyükşehir...