19 / 04 / 2024

Kaşmir Yonca

Kaşmir Yonca

Prof. Dr. Duran Bülbül Merkez Bankası'nın faiz indirim kararlarını değerlendirerek, Merkez Bankası ve iktidarın ekonomik krizi algılayamadığını söyledi. Faiz indirim kararlarının yoksulu daha yoksul zengini daha zengin yaptığını belirten Bülbül, bu politikalarla doların 25 lirayı göreceğini söyledi.

Bankalar işin suyunu çıkardı, yüzde 12 ile alıp yüzde 60'la satıyorlar

Bankaların kullandırdıkları bireysel ve ticari kredilerde faiz oranları düşmüyor ama MB'nin faizleri düşürmesi bankaların ekmeğine yağ sürüyor.

Vatandaş borca battı faizler yükseldi

Kullanılan toplam kredi hacmi yüzde 59 artarken kredi kartı borcu ve bireysel kredi kullanımlarındaki artışlar dikkat çekti. Ancak Merkez Bankası kararının ardından beklenen faiz indirimi gelmedi.

Piyasalar karışacak! Yüklü faiz artışına hazır mısınız?

Gelecek dönemdeki Merkez Bankası'nın hesaplayacağı faiz oranı hakkında açıklamalar yapan Dünya gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, dolar kurunun dalgalanması sonucunda piyasaların karışacağından bahsetti.

Yatırımcıyı yüksek faizden kurtarmak gerek!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi Tanıtımı ve 2017 Yılında Hazırlıkları Tamamlanan Yatırımlara Teşvik Belgesi Dağıtım Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yatırımcıyı yüksek faizden kurtarmak gerek" dedi.

Nihat Zeybekçi: Faizin dezavantajını kaldırmak için destek vereceğiz!

Ekonomi Bakanlığı ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) ortaklığında düzenlenen 'İstişare Toplantısı'na katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci,"Evet, faizin yüksekliğini biliyoruz. Yüksek faiz ortamında yatırım yapılmaz, biliyoruz. " dedi.

İnşaat sektöründe yüzde 10 ciro artış hızı bekleniyor!

2017 yılında sektörde yüzde 10 ciro artış hızı beklediğini söyleyen Yavuz Işık, "2016 yılının ilk 3. çeyreğinde önemli bir artış göstermeyen bu harcamaların 2017 yılında hızlanması beklenmektedir." diye konuştu.

Faiz oranları artar mı?

Bloomberg Yazarı Cüneyt başaran bugünkü yazısında döviz kuru ve Merkez Bankası kararlarını değerlendirdi. İşte o yazı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizi düşürmekten başka çare yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Faizi düşürmekten başka çare yok. ABD’de Avrupa’da yüksek mi? Madem öyle biz niye 15-16’larda dolaşıyoruz. Yüksek faiz finans sektörünü ihya eder. Bunu kamu bankaları için de söylüyorum. " dedi.

Faiz düşüşü ekonomiyi hızla hareketlendirecek!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, faizlerin aşağı gelmesiyle kısa zamanda ekonominin hareketlenmesini beklediğini, bunun firmalara yansımasının da olacağını söyledi.

Dolar yükseldi, faizler de çift haneyi gördü!

Dolardaki hızlı yükseliş borsada kayba neden olurken, faizler de çift haneyi gördü. 2 yıllık gösterge tahvil faizi yüzde 9.22’ye, 10 yıllık gösterge tahvil faizi yüzde 10.09 ile çift haneye çıktı.

TCMB faiz koridorunun üst bandını indirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), bir hafta marjinal fonlama oranını yüzde 9,50'den yüzde 9'a indirdi.

Merkez Bankası faiz oranlarını düşürdü!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, gecelik marjinal fonlama oranını (faiz koridorunun üst bandı) yüzde 9,50'den yüzde 9'a indirdi.

Faiz oranlarının düşmesi emlak sektörünü şahlandıracak!

Son aylarda durgun geçen emlak ve gayrimenkul sektörü, özellikle banka kredilerinde faiz oranlarının düşmesini bekliyor. Uzman Emlak'ın sahibi Engin Köse, oranların düşmesiyle sektörün şaha kalkacağını söyledi.

Tahir Tellioğlu: Bir an önce faizlerde indirim yapmalı!

Bankaların faizi indirmemekte direnmesini eleştiren İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, “Devletin elini taşın altına koyduğu noktada, bankalar da sorumlu davranarak faizleri indirmeli” dedi.

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Kaşmir Yonca'da son etap satışta!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. 815 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 4+1 fiyatına 5+1 daireler satışta.

Ankara Kaşmir Yonca Evleri fiyatları 2017!

Ankara Kaşmir Yonca Evleri fiyatları 2017 güncel listeye göre projede fiyatlar minimum 385 bin TL'den başlıyor. Kaşmir Yonca projesi

Kaşmir Yonca Evleri fiyat listesi 2017!

2019 yılı Mayıs ayında teslim edilecek olan Kaşmir Yonca projesi Ankara Susuz bölgesinde inşa ediliyor.  Proje 468 daireden meydana geliyor. İşte Kaşmir Yonca Evleri fiyat listesi 2017...

Kaşmir Yonca projesinde fırsatlar başladı!

Kaşmir Yapı A.Ş, yeni projesiyle Ankara’ya yeniden merhaba diyor. Göksu Gölü'ne ve İstanbul Yolu'na yakın konumu ile dikkat çeken Kaşmir Yonca, 468 adet 4+1 ve 5+1 daireden oluşuyor. Lansmanı yapılan projenin ilk 50 dairesi, 16-24 Eylül tarihleri arasında özel fiyatlarla satışta.

Kaşmir Yonca Ankara teslim tarihi!

Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca Evleri projesi Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Projede ön talepler alınıyor...

Kaşmir Yonca Evleri ne zaman teslim?

Ön talep süreci başlayan Kaşmir Yonca Evleri Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Kaşmir Yonca Evleri ne zaman teslim?

Kaşmir Yonca Ankara projesine ön talep toplanıyor!

Kaşmir Yonca Ankara projesine ön talep toplanıyor. Kaşmir Yonca Evleri projesi 476 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor...

Eryaman Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen Eryaman Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde: 444 0 465. Projede taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Kaşmir Göl Evleri Ankara adres!

Kaşmir Göl Evleri Ankara adres, ulaşım ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Kaşmir Evleri ödemeleri yüzde 0,89 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,98 faiz oranıyla 120 aya kadar taksitle yapılabiliyor...

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım!

Toplam 1,438 adet konuttan meydana gelen Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında adresi şöyle: Göksu Mah. 2. İnönü Cad. 63932 Ada 2 Parsel Eryaman/ ANKARA. Projede, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1 salon konutlar mevcut.

Kaşmir Göl Evleri görselleri!

Kaşmir Göl Evleri görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Ankara Kaşmir Göl Evleri adres!

Ankara Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kaşmir Göl Evleri'nde 0,89 faiz oranıyla 60 ay, 0,98 faiz oranıyla 120 ay vadelendirme imkanı bulunuyor

Kaşmir Yonca Haberi

Kaşmir Yonca

 Ekonomist Prof. Dr. Duran Bülbül, Gazete Durum'a yaptığı açıklamada Merkez Bankası'nın son faiz kararını değerlendirerek, "Merkez Bankası, iktidara bağlı bir mali şubeye dönüşmüş durumda. Sıkıntının temel kaynağı bu" dedi. Merkez Bankası'nın yurtiçinde ve yurtdışında itibarının kalmadığını ileri süren Bülbül, yabancı yatırımcıların da bu nedenle Türkiye'ye yatırım yapmadığını ve yaptıkları yatırımları da geri çektiklerini söyledi.  "Merkez Bankası’nın son faiz kararı, gaflet ve delalettir" diyen Bülbül, Merkez Bankası'nın aldığı kararlarla piyasayı bozduğunu söyledi. Bülbül, "Bugün enflasyon yüzde 140. Politika faizi yüzde 12. Çıkarınca yüzde 128 kalıyor. Eksi faizlerle bu ülkeye kimse yatırım yapmaz" diye konuştu.

Bankaların kredi kullandırmadığına dikkat çeken Bülbül, banka faizlerinin yüzde 30-35 civarında olduğunu belirterek, "Ülkedeki faiz yüzde 25’lerin üzerinde ama siz küçük fonlardan, yatırımcılardan yüzde 12 faizle para...