29 / 03 / 2024

Kırcami imar planı 2016

Kırcami imar planı 2016

Uysal, Topçular Mahallesi'nde halk gününde, Kırcami planlarının Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçerek askıya çıktığını söyledi. Uysal, "Askı sürecinde bir sorun çıkmaz ise önümüzdeki yılın sonlarına doğru inşaat faaliyetleri başlayacaktır" dedi.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti! 

Saraçhane'deki büyükşehir belediye binasının taşınması planlanan ve rezidans ve otel imarı verilen Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti. 

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Antalya Kırcami'nin imar planı revizyonları kabul edildi!

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda kabul edildi.

Kırcami revizyon plan teklifi Büyükşehir'de!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Muhtarlar Meclisi düzenlendi. Toplantıda Kırcami bölgesine ilişkin imar planlarına ilişkin konuşuldu.

Kırcami imar planı iptal edildi!

Antalya’da 30 yıl sonra sorunu çözülen Kırcami imar planı, Şehir Plancıları Odası’nın itirazı üzerine iptal edildi. Hayali suya düşen 15 bin mülk sahibi alınan karara isyan etti.

Kırcami'nin imar sorunları için bilirkişi keşfi yapıldı!

Antalya’nın Kırcami bölgesinde 30 yıldır süren imar sorunları için Şehir Plancıları Odası’nın açtığı plan iptal davasında bilirkişi keşfi yapıldı.

Muhittin Böcek: Kırsala imar planı gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın planlı bir kent olacağını dile getirerek, "Kırsala imar gelecek, sosyal hayat gelişecek" dedi.

Kırcami imar planı 2016 Haberi

Kırcami imar planı 2016

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz size geliyoruz” sloganlı halk günü toplantılarına Topçular Mahallesi’nde devam etti. Sağanak yağmur nedeni ile boş bir arazide kurulan çadırda vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Uysal, göreve başladığı günden itibaren Kırcami imar planı ile ilgili olarak yaptıkları çalışmaları ve yaşanan gelişmeleri anlattı. Göreve gelir gelmez Kırcami imar planına yoğunlaştıklarını ifade eden Başkan Uysal, “Günde yaklaşık 500 ziyaretçinin olduğu bir dönemde arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışarak planı yaptık. Söz verdiğimde yapmadan duramam” dedi.


İNŞAATLAR 2016 SONUNDA BAŞLAYACAK

Kırcami imar planını bir ayda tamamladıklarını ve herkesin şaşırdığını sözlerine ekleyen Başkan Ümit Uysal, “İmar planı taslağını yapar yapmaz kamuoyu ve odalarla paylaştık. Kamuoyu ve odaların fikrini alarak binde birlik planı meclisimizden geçirdik. Parselizasyon uygulaması öncesi 5 binde birlik, 25 birde...