29 / 03 / 2024

kocaeli büyükşehir Belediyesi yardım

kocaeli büyükşehir Belediyesi yardım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yardım elini uzattığı 65 yaşındaki Mümin Karaaslan’a yeni prefabrik ev inşa ediliyor.

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Dilovası Diliskelesi Mahallesi’nde oturan Songül Ünal’a inşaat malzemesi yardımı yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Tarımsal Alanlar ve Köye Hizmet Şube Müdürlüğü tarafından yardıma ihtiyaç vatandaşlara gerçekleştirilen inşaat malzemesi dağıtımı devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden evi yarım kalan aileye destek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Başiskele ilçesinde yer alan Aksığın Köyü’nde yaşayan Şemsi Kaplan’a ev yapımında kullanmak üzere malzeme desteği sağladı.

Evi yanan aileye Kocaeli Belediyesi'nden yeni ev!

İzmit Ortaburun Köyü’nde elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle evini kaybeden Fidan ailesinin derdine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi derman oldu, belediye Fidan ailesine yanan evin yerine yenisinin yapılması için malzeme yardımında bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kocaeli Büyükşehir, kepenk indiren iş yerlerinden kira almayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs mücadelesi kapsamında iş yerlerini kapatan işletmecilerden kira almayacaklarını açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşa prefabrik ev yardımı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve barınamayacak durumda olan vatandaşlara prefabrik ev yardımı yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir projelerinde aksama olmayacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projelerinde aksama olmayacağını söyledi.

kocaeli büyükşehir Belediyesi yardım Haberi

kocaeli büyükşehir Belediyesi yardım

İzmit Kaynarca Köyü’nde yaşayan 65 yaşındaki Mümin Karaaslan’ın evi çeşitli nedenlerden dolayı hasar gördü. Çağdaş Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mümin Amca oturulamayacak bir durumda olan evi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne başvuruda bulundu. Büyükşehir Belediyesi Mümin Amcanın talebini karşılıksız bırakmadı. Devletin şefkat elini Mümin Amcaya uzatan Büyükşehir Belediyesi kendisi için yeni prefabrik bir ev inşa etmek için çalışmalara başladı.

REFAKAT HİZMETİ

Mümin Amca, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne yaptığı prefabrik yardım talebinin onaylanmasıyla beraber yeni evi tamamlanana kadar Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezinde misafir edilecek. Kalp ve akciğer hastalığı olan Mümin Amca, düzenli olarak Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde kontrole gidiyor. Kimsesi bulunmayan Mümin Amca’ya Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından devam edilen “Geniş...