25 / 04 / 2024

Kripto para satış

Kripto para satış

Lider kripto para birimi Bitcoin'in hızlı düşüş yaşaması diğer kripto paraları da olumsuz etkiledi.  Kripto para piyasalarında sert satışlar yaşanmaya başladı.

Kripto paralardaki sert satışların 4 nedeni!

Kripto paralar bir süredir değerleniyor ve şok satışlar yaşanıyor. Kripto paralardaki sert satışların bazı nedenleri bulunuyor. Peki bu nedenler neler? İşte kripto paralardaki sert satışların 4 nedeni...

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Kripto para piyasasında yeni bir gelişme yaşandı. Piyasadaki belirsizlik sürerken geleceğe dair adımlar da bir geliyor. Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacağını duyurdu. İşte detaylar…

Kripto para borsası Bitmex satılıyor mu? Şirket açıkladı teklif geldi

Kripto para dünyasında yer yerinden oynamaya devam ederken Asya pazarında faaliyet gösteren ve finansal sorunlar nedeniyle para çekimlerini durduran kripto para borsası Bitmex, olası bir satınalma teklifini değerlendirdiğini duyurdu.

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'a 500 milyon dolarlık kredi açtı. Binance, Twitter’a 500 milyon dolarlık öz sermaye yatırımı yapmayı planladığını açıkladı.

Kripto para borsalarını neler bekliyor? Yatırımcılar dikkat!

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto para sistemindeki alım satım platformlarına ve kripto paraların geleceği ile borsalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkeziyetsiz platformları anlattı.

Kripto para sistemindeki merkeziyetsiz platformlar nasıl işliyor?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto para sistemindeki alım satım platformlarıyla ve kripto para sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkeziyetsiz platformları anlattı. 

Tayland kripto para karlarına vergi getiriyor!

Tayland, bütçe açığını kapamak için 30 seneden uzun zamandır ilk defa hisse senedi alım-satımına vergi getirmek için düğmeye bastı. Böylelikle gündemden düşmeyen kripto para karları da belli bir oranda vergilendirilmiş olacak.

Kripto para borsasında satışlar hızlandı!

Lider kripto para birimi Bitcoin'in hızlı düşüş yaşaması diğer kripto paraları da olumsuz etkiledi.  Kripto para piyasalarında sert satışlar yaşanmaya başladı.

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Kripto para satış Haberi

Kripto para satış

Kripto paralarda Düşüş dalgası yaşanıyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; dar banda sıkışan ve tarihi zirvesinden yaklaşık olarak yüzde 30 geride kalan Bitcoin 51 bin dolardan 48 bin dolara kadar sert düşüş yaşadı. Yüzde 5'e yakın gerçekleşen düşüşte en büyük pay İran'dan gelen haberler oldu.

BITCOIN MADENCİLİĞİNİ BİR SÜRELİĞİNE YASAKLADI

İran, kış aylarında yükselen genel enerji tüketimi sebebiyle Bitcoin faaliyetlerini bir süreliğine durdurduğunu açıkladı. İranlı yetkililer geçen ay kaydedilen rekor enerji tüketimini azaltmak için bu kararı aldıklarını açıkladı.

Geçtiğimiz yaz aylarında da enerji tüketiminin artması sebebiyle Bitcoin madenciliği faaliyetlerine İran'da ara verilmişti.

EL SALVADOR ETKİSİ DE VAR

El Salvador'da Bitcoin işlemleri Bitcoin'in ulusal para birimi ilan edilmesinden bu yana yüzde 89 oranında düşüş gösterdi. Bu durum El Salvador'un Bitcoin'i resmi para yapmasının...