18 / 04 / 2024

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı mı

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı mı

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Maltepe Cevizli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe İlçesi, Cevizli Mahallesi, Tugay Deresi Kuzeyi Park ve Yol Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 08.11.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Bomonti Queen Central Park değerleme raporu 2019!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bomonti Queen Central Park projesinin bulunduğu İstanbul ili, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 994 ada 57 parsel ile 994 Ada 54-55-56 parsellere ait değerleme raporu yayınlandı...

Yargı Maltepe'deki parkta yapılaşmayı durdu! 

İdare mahkemesi, Maltepe'de 63.5 dönümlük bölge parkında yapılaşmayı arttıran imar planını durdurdu. Bilirkişi raporu, deprem riski de göz önüne alındığında korunup geliştirilmesi gereken yeşil alanda yapı yoğunluğunun arttırılmasının şehircilik ilkelerine aykırı buldu.

Maltepe'de tapular dağıtılacak!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Mart Pazar günü Maltepe’de, 40 yıl sonra imar sorunu çözüme kavuşan Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerindeki hak sahiplerine tapularını dağıtacak. 

KİPTAŞ'tan oturuma hazır 4 projede avantajlı kampanya!

KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı....

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı mı Haberi

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı mı

Cumhuriyetin 95. yılında, 44 dönümlük dev şehir parkı Maltepe’de hizmete açıldı. Maltepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, on binlerce Maltepelinin katıldığı açılış töreninde, Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri yer aldı. Anadolu Yakası’nın en büyük parklarından biri olan ve adı yapılan anketle “Cumhuriyet” olarak belirlenen parkın açılışı havai fişekler eşliğinde gerçekleştirilirken, Maltepe Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen 3. Geleneksel Atatürk Kupası’nda dereceye giren Girne, Başıbüyük, Esenkent ve Gülsuyuspor kulüplerine kupa ve ödülleri de verildi. Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Yaklaşık 2 yıldır arkadaşlarımız, gece gündüz burada çalışıyor. Bu parkta vatandaşlarımız yürüyecekler, gezecekler, eğlenebilecekler. Biz burayı AVM’lere, rezidanslara peşkeş çekmedik, Maltepe halkının hizmetine sunduk. İstedik ki çocuklarımız yeşil alanda ailece hoş...