04 / 05 / 2024

manisa belediyesi düğün salonu

manisa belediyesi düğün salonu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce Kırkağaç Karakurt Mahallesi’nde yapımı başlatılan düğün salonunda sürdürülen çalışmalarda sona gelindi.

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Laleli ve Mesir Mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Çatalca Belediyesi dönüşümde vatandaşın yanında!

Çatalca Belediyesi Kentsel Dönüşüm hakkında vatandaşları bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesini başlatan Yunusemre Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek.

Kentsel dönüşümü hızlandıracak yeni yasa çıkacak!

Manisa Kentsel Dönüşüm Çalıştayı'na katılan Bakan Özhaseki, kentsel dönüşümle krizin fırsata dönüştürülmesi gerektiğini ve bununla ilgili yeni bir yasa hazırladıklarını söyledi.

Yıldırım Belediyesi dönüşüm projelerinde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümde gönüllülük ilkesi esasıyla yürüttüğü hak sahiplerini bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Kartal Orhantepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal'da dönüşüm devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Büyükşehir'den 3 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak amacıyla kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamında 3 yeni kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projelerinin prosedür çalışmalarını tamamladı.

manisa belediyesi düğün salonu Haberi

manisa belediyesi düğün salonu


İl genelinde gerçekleştirdiği projelerle vatandaşların sorunlarına çözümler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Karakurt Mahallesi’nde de bölgede yaşayan vatandaşların düğün salonu ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Dünya evine girecek gençlere en mutlu günlerinde ev sahipliği yapacak olan düğün salonunun çalışmalarında sona gelindi.

‘İhtiyacımız Vardı, Cengiz Başkanımız Yaptı’

 Büyükşehir Belediyesi’ni mahalleye kazandırdığı hizmetlerden çok memnun olduğunu dile getiren Karakurt Mahallesi Muhtarı İdris Kat, “Sayın Cengiz Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Karakurt Mahallesi’nin düğün salonuna ihtiyacı vardı. Düğün salonumuz yoktu. Cengiz Başkanımız sayesinde bu güzel düğün salonu yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.



Manisa Büyükşehir...