19 / 04 / 2024

Mars Investment Hakan Bucak

Mars Investment Hakan Bucak

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Bucak, "Son dönemde Çin’den gelen bir yatırımcı akını var. Son 6 aydır 300 binin üzerinde Çinli ülkemizi ziyaret ederek yatırım fırsatlarını yerinde inceledi. 2020 yılının yaz aylarında planladıkları yatırımları alıma dönüştürmeye gelecekler" dedi...

Mars International CEO'su: Yabancıya konut satışı 2025 yılında yeniden canlanacak!

Türkiye'de konut satışları ve fiyatlarının seyri merakla takip ediliyor. Mars International CEO'su Hakan Bucak, gayrimenkul sektördeki son gelişmeleri anlattı. İşte Bucak'ın emlak piyasasına ilişkin değerlendirmeleri...

Türk vatandaşlığı başvuru şartının değişmesi konut talebini nasıl etkileyecek?

Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, gayrimenkul yolu ile vatandaşlık ediniminde uygulanan limitin artırılması ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bucak'ın o açıklamaları...

Ev alacaklar dikkat! Konut fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki konut fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

İnşaat maliyetlerindeki artış konut sektörünü nasıl etkiliyor?

Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, İnşaat maliyet endeksi Kasım 2021 verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bucak, maliyetlerdeki artışın yeni konut üretimini olumsuz etkilediğini, arz-talep dengesizliğine neden olduğunu belirtti.

Konutta stok problemi büyüyor!

İnşaat maliyetlerin yükselmesiyle beraber inşaat üretiminin durması ile konutta stok probleminin büyüdüğünü söyleyen Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, özellikle markalı konutlarda büyük sıkıntı yaşandığını dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü tam kapanma sonrası rekor satış bekliyor!

Mars Investment Genel Müdürü Hakan Bucak yaptığı açıklamada Sektörde, tam kapanma sonrasına ertelenen talep ile birlikte ciddi bir satış beklentisinin hakim olduğunu söyledi.

Yabancıya gayrimenkul satışında yeni adım!

Mars Investment’ın Genel Müdürü Hakan Bucak, halihazırda gayrimenkul sektöründe yabancı yatırımcıya 250 bin dolarlık yatırım karşılığında tanınan vatandaşlık hakkının 500 bin dolara yükseltilmesinin konuşulduğunu belirtti. Bucak, geçişin kademeli yapılması tavsiyesinde bulundu.

Mars Gayrimenkul 2021'de 55 bin konut satışı hedefliyor!

Gayrimenkul sektörünün önemli temsilcilerinden Mars Investment, bu yıl minimum 500 milyon TL'lik konut satışı hedefliyor. Şirketin genel müdürü Hakan Bucak, sektörün 55 bin konut satışıyla 10 milyar dolar ciroya ulaşacağını öngörüyor.

Konut satış rakamları nasıl ikiye katlanır?

Mars Investment Genel Müdürü Hakan Bucak, konut satış rakamlarını ikiye katlamak için sektörde aylık ve çeyrek dönemlerde olmak üzere “detaylı” veri paylaşımına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Türkiye'den bugüne kadar 184 farklı ülke vatandaşı gayrimenkul aldı!

Uluslararası yatırım yönetimi ve gayrimenkul projelerinin uluslararası satış yönetimini yapan Mars Investment'in Genel Müdürü Hakan Bucak, "Türkiye'den bugüne kadar 184 farklı ülke vatandaşı gayrimenkul aldı." diye konuştu.

'Hülleli vatandaşlık’ skandalına son!

Son dakika haberine göre, ‘Hülleli vatandaşlık’ skandalının önüne geçmek için hükümet düğmeye bastı. Mars Investment Genel Müdürü Bucak, “Devletimiz sahip çıktı. İlgili birimler tarafından seferberlik başlatıldı” diye konuştu.

Yabancıya konut satışında hileli satış yapan firmalar için seferberlik başlatılıyor!

Mars Investment’ın gündeme taşıdığı “Konutta Yasadışı Vatandaşlık” konusu, Ticaret Bakanlığı ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün takibine alındı.

Hakan Bucak: Yasadışı vatandaşlık uygulamasının takipçisi olacağız!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Yurt dışında 175 bin dolar ile yüzde 10 kira gelir garantisi” sloganıyla hileli kampanya yapıldığını görüyoruz. Bu tür asılsız reklamlar, ülkemizin ve sektörümüzün tanıtımına zarar veriyor!” diye uyardı.

Mars Investment Hakan Bucak Haberi

Mars Investment Hakan Bucak

Gayrimenkul, enerji, tarım ve turizm gibi stratejik sektörlerdeki büyük işletmeleri küresel girişimcilerle buluşturan yatırım danışmanlık platformu Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, 2018’de Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik’te yapılan düzenlemelerin gayrimenkul sektöründeki etkilerini değerlendirdi. Bucak, yapılan düzenlemelerin, gayrimenkul sektöründeki yatırımlar ve vatandaşlık talepleri açısından çok önemli kazanımları olduğunu söyledi. Bucak, şunları söyledi; 

Çin’den gelen yatırım atağı diğer ülkelere de yol gösterecek

“Gayrimenkul sektöründe Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik’in etkisiyle, Kazakistan’dan Afganistan’a kadar uzanan geniş bir coğrafyadan ciddi bir taleple karşılaştık. Her ay açıklanan rakamlarda yabancı satışlarında Körfez ülkeleri başı çekti. Henüz rakamlara çok fazla yansımasa da Çin’den gelen bir yatırımcı akını var. Çin devleti halkını Baharat Yolu üzerinde olan ülkelere yatırım yapmaya teşvik ediyor. Bu teşvik,  bu...