25 / 04 / 2024

mehmet özhaseki güneydoğu açıklaması

mehmet özhaseki güneydoğu açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Güneydoğu'daki bütün evleri yaptık. Haftaya yine orada olacağım, evlerini teslim edeceğiz." dedi.

Görev süremin önemli bir kısmını Güneydoğu'nun imarı için harcadım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada iki yılı aşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde, görev süresinin önemli bir kısmını Güneydoğu'da şehirlerin imar ve ihyası için harcadığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Mehmet Özhaseki: Güneydoğu'da konut teslimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Güneydoğu'da konut teslimlerinin devam ettiğini ifade etti...

Güneydoğu'da konut teslimleri başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Güneydoğu'daki bütün evleri yaptık. Haftaya yine orada olacağım, evlerini teslim edeceğiz." dedi.

Doğu ve Güneydoğu’ya 24 bin yeni konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Haber Dergisi’nin Şubat sayısında Doğu ve Güneydoğu’daki projelerine ilişkin konuştu. 

Mehmet Özhaseki: 25 bin civarında konut yapıyoruz!

Kentsel dönüşüm için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü dile getiren Mehmet Özhaseki," Güneydoğu'da çok sıkı çatışma yaşandı. Bölgede 25 bin civarında konut yapıyoruz." dedi.

Doğu ve Güneydoğu'da konut yatırımı hamlesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırım hamlelerinden bahsetti. 30 binden fazla konutun kullanılamaz hale geldiğini belirten Özhaseki, biten konutların anahtarlarını teslim ettiklerini söyledi.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da 30 binden fazla ev yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da 30 binden fazla ev yıkıldı, 30 binden fazla evi bu senenin sonuna kadar peyderpey bütün ilçelerde dağıtabilecek gücümüz var. Hepsinin inşaatları başladı, devam ediyor" dedi.

Doğu ve Güneydoğu'da yeni konutlar için geri sayım başladı!

Çevre Bakanı Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu'da kısa süre içinde vatandaşların yeni evlerini teslim almaya başlayacağını söyledi. Sürecin ortalama 2-4 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

TOKİ'den Doğu ve Güneydoğu'ya 5.3 milyar liralık yatırım!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yönelik Cazibe Merkezleri Programı çerçevesinde 2016 - 2020 yılları arasında bölgeye 62 milyar liralık kamu yatırımı yapılmasının hedeflendiği ifade etti.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu yatırım hamlesi sevinçle karşılandı!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesi bölgedeki sivil toplum kuruluşlarınca sevinçle karşılandı

Bankalar Doğu ve Güneydoğu'ya yatırımı destekleyecek mi?

Doğu ve Güneydoğu’nun kalkınması için yatırım yapmak isteyen iş adamları bankaların bölgeye yönelik kredi politikalarını eleştiriyor. Bankaların "Riskli Bölge" tanımlamasıyla kredi kullanımında ayak diretmesi ve erken geri ödeme çağrıları girişimcinin şevkini kırıyor.

Doğu ve Güneydoğu’daki iller cazibe merkezine dönüşecek!

Başbakan Binali Yıldırım’ın, Diyarbakır’da açıkladığı, Doğu ve Güneydoğu’daki illeri cazibe merkezi haline dönüştürecek program ses getirdi.

mehmet özhaseki güneydoğu açıklaması Haberi

mehmet özhaseki güneydoğu açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediyesince inşa ettirilen Mimar Sinan Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazaryeri'nin açılış törenine katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Özhaseki, daha sonra İncesu Belediyesi'nin toplu açılış ve temel atma törenine geçti. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen arasında sosyal medyada yer alan raylı sistem atışmasına değinen Özhaseki, Büyükerşen'in Eskişehir'den dert yandığını belirtti.

Bülent Ecevit'in Başbakanlığı döneminde Eskişehir'e raylı sistem yapma izni verildiğini söyleyen Özhaseki, kendisinin de o dönemde cesaret alarak Ankara'ya gittiğini, dilekçe verdiğini belirtti.

"Eskişehir'e verdiğiniz gibi Kayseri'ye de raylı sistem için izin istiyorum." dediğini söyleyen Özhaseki, şu şekilde konuştu:

"'Hayır, nüfusunuz bir milyondan aşağı olduğu için olmaz.' diye cevap geldi. 'Eskişehir'in merkez nüfusu bizim yarımız kadar, onlara niye veriyorsunuz?' dedim,...