19 / 04 / 2024

mersin miller bahçesi ne zaman açılacak

mersin miller bahçesi ne zaman açılacak

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin ve Akdeniz’e sadece 15 ay içerisinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında projelerin sağlandığını açıkladı.

Mersin'e 4 yeni millet bahçesi müjdesi!

Mersin yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Mersin'de de 4 millet bahçesi yapıyoruz ve yeşil alanlarımızı gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza kazandırıyoruz" dedi.

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Mersin Millet Bahçesi açıldı!

Mersin’de üç ayrı bölüm halinde hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi, dün hizmete açıldı. Yatırım bedeli 100 milyon TL'yi aşan millet bahçesi Türkiye'nin en büyük millet bahçelerinden biri oldu.

Mersin Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Mersin'de hayata geçen millet bahçesi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Millet Bahçesi'nin Türkiye'nin en büyük millet bahçesi olacağını dile getirdi. 

Mersin Millet Bahçesi için geri sayım başladı! 

Mersin'de, 3 ayrı etapta inşasına devam edilen millet bahçesinde çalışmalar son aşamaya geldi. 

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Mersin Millet Bahçesi Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hizmete açılacak.

Mersin Millet Bahçesi için 41.3 milyon liralık sözleşme!

Mersin'de geçen nisan ayında “kaynak sıkıntısı” nedeniyle yapımı durdurulan millet bahçesi projesi için çalışmalara yeniden başlanıyor. Proje için 41 milyon 433 bin liralık sözleşme imzalandı.

TOKİ yeni millet bahçesi projelerine 74 milyon lira harcayacak!

TOKİ; Mersin, Malatya ve Trabzon’da yapılacak millet bahçeleri için yaklaşık olarak 74 milyon TL harcayacak. Millet bahçeleri projelerinde millet kıraathanelerine de yer verilirken Vakfıkebir Millet Bahçesi’ne ise ‘Ekmek Müzesi’ inşa edilecek...

Mersin Millet Bahçesi için kaynak bulundu!

Mersin'de geçtiğimiz Nisan'da yapımı 'kaynak sıkıntısı' sebebiyle iptal edilen Millet Bahçesi için yeniden harekete geçildi. TOKİ, millet bahçesi için bugün tekrar ihaleye çıkıyor.

Mersin Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Mersin Millet Bahçesi ihalesi 23 Eylül'de!

Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Eylül'de saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Mersin Millet Bahçesi 23 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mersin Millet Bahçesi projesinin ihalesini 23 Eylül tarihinde erçekleştirilecek.

mersin miller bahçesi ne zaman açılacak Haberi

mersin miller bahçesi ne zaman açılacak

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, seçildiğinde vatandaşa verdiği sözü yerine getirmek amacıyla 15 ay boyunca yoğun mücadele içerisinde olduklarını belirtti. Bu süreç içinde birçok projeye başlayacaklarını kaydeden Gültak, belediyeyi çok fazla borçla devraldıklarını, bugün 216,5 milyon lira olan borcu, her ay 2,5-3 milyon lira ödeyerek eriteceklerinden bahsetti.

"MİLLET BAHÇESİNİ 29 EKİM'DE HEP BİRLİKTE AÇACAĞIZ"

Takvim'de yer alan habere göre; yoğun Ankara temasları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan'ın destekleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Millet Bahçesi projesinin başladığından bahseden Gültak, pandemiye rağmen özel izinlerle inşaatın hızla sürdüğünü, açılışın da 29 Ekim'de yapılacağından bahsetti Bu proje kapsamında yıllar boyunca konuşulan ama bir türlü el atılamayan Müftü Deresinde de ıslah ve...