26 / 04 / 2024

Meydan Park 3. Etap ihalesi ne zaman

Meydan Park 3. Etap ihalesi ne zaman

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesini 12 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Oksijen Park 3 Villaları'nda 1 milyon 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yer alan Ören'de denize çok yakın şekilde konumlanan Oksijen Park 3 Villaları, Kazdağları'nın kaliteli havası ve zeytin ağaçlarının esintisiyle keyifli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. 

Taksim Meydanı park mı olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim meydanının yeni tasarımı için oylama başlattı. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje için tartışmalar başladı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Hayat Park 3 Paradise AVM 19 ay sonra açılacak. AVM 24 saat açık olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Trabzon'da 2 bin 300 kişilik yurt binaları açılacak!

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl içinde Beşikdüzü'nde 500 kapasiteli, bir kaç yıl içinde de merkezde ve Arsin'de toplamda 2 bin 300 kişilik yurt binaları açacaklarını söyledi.

Trabzon Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesi 12 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesini 12 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Afyonkarahisar'a meydan ve alt geçit projesi!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı devam eden kent meydanı ve 3'üncü alt geçidin yapımında sona yaklaşıldı. Projelerin yakın zamanda tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor. 

Trabzon Fatih Parkı yeniden düzenlenecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın üçüncü etabına en kısa zamanda başlayacağını açıkladı. 

Meydan Park 3. Etap ihalesi ne zaman Haberi

Meydan Park 3. Etap ihalesi ne zaman

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Meydan Parkı III. etabın yapım ihalesini 12 Şubat’ta gerçekleştireceklerini müjdeledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Meydan Parkı I. ve II. etapta gerçekleştirdikleri çalışmalarla bölgeyi Trabzon’a layık hale getirdiklerini söyleyen Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı III. etabını Trabzon’un denize bakan seyir terası olarak düzenleyeceklerini belirtti.

2010'da tamamladıkları Meydan Parkı I. etap çalışmasıyla park alanını trafikten arındırarak 3 kat büyüttüklerini söyleyen Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı II. etap çalışmasıyla da bölgedeki tarihi ortaya çıkarttıklarını ve iki alanın birleşmesini sağladıklarını belirtti. Meydan Parkı III. etap için proje çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Gümrükçüoğlu, “12 Şubat’ta III. etabın yapım ihalesini gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Meydan Parkı III. etapta gerçekleştirecekleri çalışma hakkında açıklamalar yapan Başkan Gümrükçüoğlu şöyle konuştu: “Meydan Parkı’nın...