24 / 04 / 2024

Millet bahçesi proje bedelleri

Millet bahçesi proje bedelleri

2021 yılın üç belediye millet bahçesi projeleri için 14 milyon 425 bin TL ödeme yapacak. Bunun yanı sıra TOKİ de  millet bahçeleri için 59 milyon TL'lik sözleşme imzaladı.

TOKİ'den başkente yeni millet bahçesi geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen proje yarın ihaleye çıkacak.

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

İstanbul'a bir millet bahçesi daha geliyor! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projenin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Hataylılara millet bahçesi müjdesi! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

AKM Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Toplam 601 bin 700 metrekarelik yeşil ve açık alana sahip olacak Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Dev proje 28 Ekim'de hizmete açılacak. 

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Beykoz'un en güzel mesire yerlerinden biri olan Çayır millet bahçesi oluyor. Proje  İBB Meclisi'nde oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Türkiye genelinde millet bahçesi yatırımların hız kesmeden devam eden TOKİ, İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi. Proje detayları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC'ye millet bahçesi müjdesi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz." dedi. Erdoğan KKTC'ye millet bahçesi müjdesi de verdi...

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin ihalesi 13 Ağustos'ta!

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin yapılması için uzun zamandır çalışmalarda bulunduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, proje için 13 Ağustos'ta ihale düzenleyeceklerini söyledi.

Bergama Millet Bahçesi'nin planları askıda!

İzmir Bergama'da inşa edilecek millet bahçesi için proje planları askıya alındı. Millet bahçesinin ihalesi 7 Temmuz'da yapılacak.

Millet bahçesi proje bedelleri Haberi

Millet bahçesi proje bedelleri

Belediyelerden 2021 bütçesinden millet bahçelerine ayırdıkları paylar belli oldu. 2021 yılında üç belediye millet bahçeleri için 14 milyon 425 bin TL ödeyecek. Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; 60 bin nüfuslu Hatay Altınözü Belediyesi, millet bahçesi için 2 milyon 460 bin liralık harcama yapacak.  Bolu Gerede Belediyesi'nin millet bahçesi ise 10 milyon 487 bin liraya mal olacak. Malatya'nınDoğanşehir Belediyesi de millet bahçesi yapımı için 19 Ocak 2021'de sözleşme imzaladı ve 1 milyon 478 bin TL ödedi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ de Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi'ne yapılacak millet bahçesi için 5 Şubat'ta 39 milyon 961 bin TL'lik sözleşme imzalandı. TOKİ'nin Antalya Cumali ve Merkez mahallelerine yapacağı millet bahçeleri inşaatı için de 18 milyon 661 bin TL'lik sözleşme imzalandı. Pandemi...